Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Meg kellene 100 pont felfele, target 4540-70, az a fibo 61.8%, ugy lenne szep klasszikus korr. forma es meret. tegnapi chart http://keptarhely.eu/view.php?file=20190425v00phmyip.jpeg Majd utana lesz erdekes igazan. Annyi latszik, hogy a HUF gyors gyengulese nem segiti se OTP se MOL invesztorokat az utolso heten..
A tőzsdén soha ne légy dühös,csak okos. Miért bánt ez téged? Forgalom van,kereskedés van és szintenként emelkedik. Tényleg nem értelek benneteket. Más.Mai HVG megint célozgat,hogy a Digitális Kormányzati Ügynökség a közbeszerzések ura :D és
persze hozza a 4IGés kapcsolódást is. Írják,hogy a "közbeszerzések
egyik legnagyobb beszállítója,a T-Systemsre szemet vetett Orbán Viktor
barátjának Mészáros Lőrincnek az egyik cége,a 4IG,amelyben a kormányfői
vő,Tiborc István üzleti körei is szerepet kaptak." Azt nem is
tudtam,hogy a volt 4IG vezér Felső Gábor a Fidesz XII kerületi
önkormányzati képviselője.és most tagja az Informatikai Tanácsnak. Meg
még pár név van felsorolva Rogán mögé. Lesz hátszelünk rendesen
szeptember után. Aki akarja csak nézze a chartokat és majd nem fog hinni
a szemének. Ezen az árfolyamon is gyűjteni-felhalmozni kell a papírt annak aki éves távlatban gondolkodik.
Én dühös vagyok a tegnapi nap miatt! És a pláne az benne, hogy ezt állandóan meg tudják csinálni! Most szépen megint felhúzzák 4700 környékére, majd beejtik 4200-ig, és ezzel szórakoznak!
Valakik szép sumákban veszik. Ha feljebb is fogják,akkor ma 4500-at is elérjük. Persze a végén majd kicsit borítanak,hogy alacsonyabb záró legyen :D így lehet majd hétfőn is olcsóbban porszívózni. 316milla a forgalom és 4450ft
Az itteni nagy pakkos fórumozók is kereskednek kis pakkal (persze az ő kis pakkjuk másnak lehet nagy:). Madrid mondja is mindig, hogy napizik, Jerico is, bigdeal is. Rice úgy szokott fogalmazni, hogy minden magasabb szinten ad és esésben vesz is. Ez végülis rendben van, habár nyilván ez is fékezi az emelkedés ütemét. Madrid manipulál is, már amikor, na az nincs rendben. A troll szinten esésben ideérkezők tevékenységéről ne is beszéljünk. A troll hierarchiában a csúcson persze, pompi díszeleg.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...