Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Az előző fúziót most fejezték be azért, hogy elég nagy céget vigyenek a külföldi tőzsdére. Azért csinálták a tőzsdére lépés előtt, mert a fúzióval járó bizonytalanságokat nem akarták a külföldi tőke megjelenéséig meghagyni (a mostani Opus-agónia senkinek sem vonzó), ezért a külföldi tőzsdére lépés után egy ideig vsz változatlan cégstruktúrát hagynak jó ideig. Inkább csak az Opus-tulajok utolsó érve lehet a 4iG-es fúzió kérdése.
Jaaa, bocsi. Arra gondolok, hogy össze fogják fúzionálni a 2 céget a jövőben, hogy egy még bazinagyobb valami legyen belőle. Csak már nem tudom eldönteni, melyiket melyikbe a valószínűbb. :)
Üdvözletem Mindenkinek! Szerintem ma a 4200-al ,,megnyaltuk”az alját (köszönöm az eladóknak ezen a szinten a pakkjaikat) A tegnapi záróhoz mérten az már 500 Ft,ez lélektani határ,nem véletlenül nem ott zárt.
Én is úgy érzem, hogy holnap, és pár napig leszúr 4000-ig, majd fel pár százat, és egy darabig itt fogunk mozogni! Persze ez lehet 3700 4700-es sáv is!
Miért? 2 nagy forgalmú nap. Lehetett venni és eladni. Nincs ezzel semmi gond. Szerintem tegnapi vételek felét ma eladták. Valaki-kik tegnap arra spekuláltak,hogy ma valami nagy hír jön. Nem jött be és eladták. Reggel írtam,hogy semmi extrát nem várok.(pedig a tegnapi forgalmas nap után sokakat megtévesztett és már mára vártak híreket) Várjuk az akvikat türelemmel,addig liftezés. Írtuk többen régebben,hogy úgy tűnik a kereskedésből,hogy a nagyok itt 4100-4300 körül akarják tartani a papírt.
Nem írtam, hogy nem kap munkát. a MALÉV GH kap munkát, csak szar áron, és nem tud jobbat kialkudni, hiába van mögötte az állam. Amúgy a mostani árszinthez kb. ötször annyi munkát kellene kapnia, mint ami most van neki, és még hatékonyabban és kellene tudnia azt elvégezni, mint most, mert per pillanat elég rossz marzzsal dolgozik a 4iG.
Ennek a hazai cégnek külföldi légitársaságokkal kéne szerződni? Én hazai az országban működő cégekre gondoltam. Basszús most komolyan hozol 1 veszteséges céget példának? ez nagyon komolytalan.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...