Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
A múltkori amin voltam eltartott vagy 2.5 órát. Attól is függ hány rv-es megy el, időben mennek e oda, meg azon is sok múlik mennyire vagány a levezető elnök és milyen határozottan pörgeti a dolgokat:) De talán a kgy-i pontok is számítanak egy kicsit:).
Volt OTP-m, évekkel ezelőtt ha jól emlékszem 5000 környékén, ültem benne vagy 2 évet bukóban, utána kiszálltam olyan 0 körül minimális nyerővel, majd megindúlt felfelé:) Richternél egyedül a myoma elleni szerük elleni FDA "támadás" nem tetszett azzal elrendezték azt a gyógyszert, illetve arra várok milyen lesz az új vezér a Erik a viking után. De nyilván mindkét papír "jó papír" és nem úgy ahogy itt speka felbeszélők értik ezt a fórumon.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...