Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Nemsokára fog indulni. Vettem ma egy pakkot és amikor impulzív befektetésként veszek 4ig-et utána mindig megy:). Csak egy a gond, hogy ritkán veszek és nem túl sokat:)
Törölt felhasználó2019. 04. 25. 10:06
Várjuk az infókat a kgy-en lévőktől :) köszönjük!: )
Szerintem semmi extra nem fog történni.(Kivéve a tizedelés megszavazása) Akvik lesznek a lényeg és az elnyert pályázatok. Főleg a szeptember utáni nagyok. Ez fogja az árfolyamot befolyásolni idén. A legnagyobb kérdés,hogy mikor lesznek az akvik? Addig simán felcsaphatunk 5e fölé,de akár kis rásegítéssel 4 alá is benézhetünk. Kivárás és ülni a kezeken szigorúan,aki már bevásárolt. Akvik után simán 6e-8e közti sávba kerülhetünk és én alul szoktam tervezni :D Ahhoz,hogy szép forgalom legyen az árfolyamnak kell 1 kis csapkodás. Már 280milla. Szép!
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...