Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Egyébként sok hozzászólása volt már a 4IG-vel kapcsolatban, de még alapvető környülállásokról sincs tudomása, szerintem. Nem tudja, mire alapozzuk a pozitív jövőképünket.
Viszont az a jó benne, hogy minden nap írogatsz, hogy egyre nevetségesebbé teszed magad! Sőt már annyira nevetséges vagy, hogy ettől lejjebb szerintem már nincs ......! Bízom benne, hogy aki ezek után a te elemzéseidet olvassa, az mindig egy kicsit vissza lapoz, a korábbi bejegyzéseidre, hogy lássa, itt egy bohóc elemez! Az alábbit ha nem haragszol máshol is publikálni fogom, hogy bemutassam milyen emberek vetemednek tőzsdézésre, és kik gondolják magukat felsőbbrendűnek a hányós zacskóval együtt :) "Szoval, van egy hirem: az informatika majdnem kesz, mar 7 Mrd ember zsebeben ott van az okos telefon. Nincs tobb ember ! Az allitasod igaz volt a 80-as evekben. Ma mar mase a jovo. De nem irom le, hogy mi"
Az informatika készen van. Ennél nagyobb b@romságot régen olvastam. Az informatika egyre csak terjed minden irányba, az élet, a gazdaság, a művészet és a tudomány összes területére. Sokat tud már, sokat tesz már most is, de még sokat fog tenni. Az informatika nem csak egy notebook egy szövegszerkesztővel meg egy böngészővel, vagy okos elefon a Facebookkal, nagyon sokkal több és másabb. Ez az ember teljesen elmaradt, dogmatikus és lezárt valami. És persze felfuvalkodott amiatt, mert a tőzsdéről valószínűleg sok pénzt összegrundolt.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...