Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
"köszönhetően annak, hogy a társaság tovább növelheti bevételeit a termelőipar, gyógyszergyártás és szolgáltató ipar, valamint légiközlekedés területén."
Igen, érdemes 30 másodperces vagy 5 másodperces csártokat használni, mert azok adják a legpontosabb szignálokat, én is ezeket szoktam, mert eddig ezekkel kerestem a legtöbbet.
Minek menekülnék te balga? És fogd vissza magad, mivel halvány lila fogalmad sincs sem a beker áramról, se a tőkémről, úgyhogy tedd alapállásba az arcod ha kérhetem. A jövőben kímélj meg az áltudományos és lekezelő szövegedtől. Van pár ember akinek adok a véleményére, te nem tartozol közéjük.
Aha, majd megnezzuk 1het mulva ? Szerintem orulsz, ha marad valamicske a penzecskedbol, addigra. Csak tudnam, hogy birsz majd kimenekulni, ha egyaltan, addig.
Miért van kipontozva a split? Nem merték kiírni? Szerintem legalább huszadolás lesz. tizedelésnél csak 188 millió db részvény lenne, és az a ML papíroknál még lófsz. 370 millió db már ok, így 200 ft körül lenne az árfolyam, és onnan mehet fel 1000-ig. :)
Srácok, van egy tippem... Ha valóban trollnak vélitek prompejt, akkor ne etessétek már. Ha meg nem, akkor folytatódhatna normális hangnemben a topik a továbbiakban. Erre semmi szükség szerintem. Ha troll, és senki sem vesz róla tudomást, előbb utóbb úgyis kikopik innen.
Számokban semmi új, amit q4 után nem tudtunk. A 80 mrd kicsit kevés is, 4ig egyedül tud ennyit idén. Tsys-el pedig a dupláját. Ha ezt nem tudod vagy buta vagy mint a tök, vagy szemétkedsz. Én szóltam
Bocs, akkor még előttük: átfutottam, kb. ilyenre számítottam figyelve tavaly a híreket. Ami meglepett, hogy benne van a split, de az nincs, hogy milyen arányban...
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...