Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Az ido dimenziot elnezhetted. Az APPnak 1 honap kellett, hogy megtesztelje az elso bezuhasat masodszor. Nov13 es Dec5, 670 szinten. Az OPUS-nak 3 honap kellett ugyanerre, nov13 es jan31, az 510 szinten. Nem varoom, hogy 4IG ettol az idosavtol lenyegesen elterne. Tul hevesek itt az erzelmek, nem lesz lassubb. Es ha megfigyeled, egyre agresszivabbak is, az pedig a ketsegbe eses novekedesenek jele. .
nekem tetszik ez a grafikon... Valahol akkor ott tart most a 4IG, ahol az Appenin tartott 400-nál, mielőtt 1100-ra ment... Csak Pomperj nem jó helyre azonosította a mostani helyzetünket.
Na ez a klasszikus befektetői hozzáállás. Célár nélkül, csak a céges folyamatokat figyelve. Kevesen vannak ilyen kisszereplők a BÉT-en. Én még nem tartok itt, van céláram, igaz, elég magasan.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...