Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Ne járasd már le magad teljesen(már ha ismered a "lejáratni" szó jelentését)!!! Több méltóságot légyszíves! 5100 a kulcs, ezt mindenki tudja. Lassan tényleg trollkodásba fullad a viselkedésed!
4IG-nak nincs koze sem a Konzum, sem az Opus sem az Appenin mozgasahoz. Az Appeninn csak egyszer pattant vissza majd lecsorgasba kezdett. Nem kicsit manipulativ a chart, nagyitasban mar latszana. Sajnalatra meltoak a mentalis betegsegben szenvedo emberek.
Teheted és értem, hogy hasonlóak, de más a sztori, más lesz az íve. Sosem az van, amire a többség számít és úgy látom, a többség az opus chartjat várja itt is, pont ezért nem az lesz.
Adtam én már többször. Írtam is a fórumba,hogy adogatom,csak vissza is vettem. Szintenként adtam és esésben szintenként vettem vissza. Bendegúz,nálam nincs a 4IGből kiszálló szint. nincs célár. Amíg a cég fejlődik és jók a kilátások tartani kell,mert a következő évek az informatikáról fognak főképpen szólni. Nagy céget akarnak felépíteni,minek szállnék ki a felénél??? azért mert sokat nyertem?de miért?ha lehet még majd türelemmel többet is? Részvényeim 20-30% eladom majd folyamatosan ahogy emelkedik és a többit tartam,mert úgy gondolom,hogy osztalékot fog majd fizetni és még lehet nagy emelkedés a papírban ezután is. Persze mindenki az Opus-Konzum pároshoz hasonlítja. Azért nem mind1,hogy veszek 1 lovat,vagy 1 táltost. és ha már megvettem,miért ugranék le a hátáról?csak mert gyorsan fut?
Szerencsére nagy a forgalom, el fogja tudni adni nagy árleverés nélkül. Viszont tényleg nem kéne senkinek se eladni 50k alatt. Vagy ha olyan jó osztalék lesz, akkor meg nyugdíjas korunkig se :)
Bőven jó lesz ma 4600-4800 közt is. "Lassan járj,tovább érsz." és én majd 6000 fölé szeretnék érni. Lehet,hogy 2 hónapon belül sikerül??? 4640ft most és 836millás forgalom. GYÖNYÖRŰ!!! :D
hasonlít a korábbi emelkedős napokra, mikor napközben egy szint körül mozog, gyenge forgalommal, aztán délután 2-3 óra körül elindul fel, növekvő forgalommal, majd felső limit körül zár. Ebből ma lehet 4900-5000 ft-os zárás.
Ja, igen. Hányózacskó. Ezt nem írtam reggel. :-) Azt meg hallottátok, hogy a 4iG megveszi a T-syst. Friss hír hogy idejön az MKB bank, de ha nem akkor az informatikai részlege az biztosan igen. Meg lesz állami mobilcég is. Az is itt. Vagy ha nem akkor mi adjuk hozzá a hátteret. És lesz split is. csak szólok. :-)
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...