Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Írtátok, hogy majd 5100-nél lesznek beragadottak, akik dobni fognak! Egyébként azt sem értem soha, hogy ha valaki beszáll egy papírba, és azon nyerni akar, de épp valami miatt esik a papír, majd fordul a kocka és vissza megy az ár, akkor miért ugrik ki az az ember kicsi mínuszban, vagy nullán? Azért száll be mindenki mert nyerni akar, persze rossz beragadni, de ha egyszer van egy kitűzött cél, és tiszta a jövő, akkor nem értem a menekülést! :)
Itt profik is vannak ? Figyelni fogom/lak ! hátha bejön egy jó ötletetek ! Én kis hal vagyok, de egyetértek a megfogalmazásoddal. állítólag a kisbüfi az 100 mill. max ! nem tudom , de én nanobef. lehetek
A profik, és a legjobb üzletemberek soha nem gondolkodnak kicsiben! Így hát mi se tegyük! A sikert, a nyugalmat, és a biztonságot a nagy álmok beteljesülése hozza meg, nem pedig a kicsi nyereség!
Nálam még nincs 5, de tévedhetek is. Az 5,1k a legutolsó bennragadtak miatt is érdekes lehet, bár most már kételkedem, hogy ezek valódi bennragadtak-e :) A várható fundás dolgokban egyetértünk.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...