Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
az egyik: "Szárnyal a 4iG hétfőn, miután a 4iG bejelentette, hogy miután a megnyerte a nyílt közbeszerzési eljárást, a 4iG és a Sauviter Zrt. közösen fejleszti és működteti majd a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit (ND) Zrt. dohánytermék azonosító kibocsátó informatikai rendszerét."
szerintem ha valaki vett 4500 és 5100 között és nem adta el a 3 napos limites zuhé alatt (sztem a nagy része eladta, pont azért volt ekkora forgalom) az nem nem fogja eladni 4000-5000 között (vagyis biztos lesz olyan is, aki azt mondja, hogy na jó, kiszállok nullában, de nem sok. Valamiért csak megvették és látják, hogy nem kell éveket várni arra hogy helyreálljon az az állapot, ami akkor volt amikor vettek).
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...