Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
elképesztőnek tűnik jelenleg a 15-50 ezer forintos árfolyam... De , ha valóban ezer milliárdokat költ az állam, aminek 10-25%-a itt csapódna le a 4IG-nél, + MKB, BB, Takarékbank+ Mészáros birodalom többi cégének házi informatikai beszállója. Ez alapján az árbevétele éves szinten 150-300 milliárd lehet a későbbi években és ehhez a 10-15%-os eredményhányad az 15-45 milliárd lehet. Ez 19 millió résvénnyel 800- 2400 ft/év/részvény. Ez egy átlag 10-20-as P/E ráta esetén 8000-48000 ft/részvényes árfolyamot indokolna. Hát elég nagy a szórás, de lehet látni, hogy a lehetséges profit is brutális lehet. És akkor ez a cég még tényleg nem is veszteséges , mint mondjuk a Netflix vagy Tesla.
Madrid, a frászt hozod az emberre, hogy felbeszéled a céget! A te szereped nem ez! 100 forinttól 2500-ig hitetlenkedtél, meg mondtad , hogy ez mindjárt csődbe megy/lefelez, nincs forgalma, nem lehet majd eladni stb. stb. Én ilyennek szeretlek, a cipész maradjon a kaptafánál!
én addig örülök, amíg nincsenek hírek és ennek ellenére szalad felfele a részvény árunk. Buy on rumours , sell on news... RFV is akkor érte el a csúcspontját, amikor bejelentették, hogy beszállt 2 nyugdíj alap és sikerült megvenni a lengyel operációt. Konzum is addig emelkedett igazán, amíg nem is tudtuk, hogy miért emelkedik és mi lesz benne... Tehát várjunk még a hírekkel egy kicsit! :-)
Üdv! Utoljára azt írtam hogy 3 év múlva 20000 is lehet ha a pletykák egy része nem csak pletyka lesz. Jó ez az emelkedés de kellenének a hírek is mellé, valamivel alákéne támasztani mert ez így nagyon gyors. Sokan opus-konzum pároshoz hasonlítják és eladásra buzdítanak. Nos szeretném ha ez is 50x-80x emelkedés után feleződne , mert akkor még mindig 8000 Ft-on tudnám adni a mélyponton. Hivatalosan a közkéz 36 %, ha figyelembe veszem mennyi van a fórumozóknak, ismerőseimnek, a cégnek, gondolom többen is bevásároltak, akkor az igazi közkéz 20% vagy kevesebb. Ebből is látszik , ez nem opus-konzum.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...