Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Ez a kérdés elég egyszerű. Ha úgy gondolnám,hogy nem emelkedik hosszú!!! távon,akkor csökkenteném a pakkom azaz nagy részét eladnám. Ha lenne pénzem mit vennék? hát ezen az árfolyamon is úgy gondolom,hogy érdemes beszállni,mert ha csak 40% teljesül annak amit várunk,akkor ez dupla lesz akár 2 éven belül. Persze majd valamikor vége lesz az emelkedésnek,de a 4IG abban az iparágban van,ami a következő években hatalmasat javul .(megrendelések,jövedelmezőség-nyereség)Kormányzati háttere is van. Nyugodtan kijelenthetjük,hogy a BÉTen még nem láttunk ilyet és ezért valójában nem is tudjuk hova tenni. (Eddig nincs mihez hasonlítani.) Persze lesz majd nagyobb esés is,de az kérdés,hogy honnan?meddig? és utána megy-e újabb csúcsra? 300milla felett a forgalom,szép.
Ez rossz hozzáállás! Ez abban az esetben igaz ha pl 1 hónapon belül lenne 5000. Tegyük fel ide beesik még pár 10 (100?) milliárd akkor ez 2020 után 5000ért is olcsó lesz.
Érdemes... Persze bővíteni, ha már van lentebbről. Én is megtettem, de teljes pénzzel most nem mernék ráugrani all-inre. Egyébként ha nem napizol akkor mehet all-in is fixen ki fogja termelni.
én most kezdtem el tLonogt nyitni... Így háromszor annyit lehet venni, mintamennyire pénze van az embernek...:-) Persze egy 20-33%-os napon belüli bukó elég kemény hatással lehet az idegrendszerre, úgyhogy csak óvatosan... :-)
Most "találtam" lóvét,szerinted akkor érdemes még itt is venni(természetesen a felelősség az enyém,csak a véleményed érdekelne)? Előre is köszi a választ.
Vennék még,de teljesen tele vagyok és nincs most szabad lóvém :D Mondjuk kedden vettem 2640-en :D feelt már osszák rendesen az autós topikban. Sok 4IGés átugrott oda és most ott bukóban vannak. Mennyien okoskodtak itt a jelentés után,hogy mi megyünk 1500-ra ők meg 200fölé és tavaszra 300 stb. Hát szerintem most józanodnak. Ott a cég próbálja felbeszélni a papírt,itt meg néma csönd van a cég részéről. (Persze mert gyűjtik,porszívózzák a részvényeket) Itt még messze a vége,mert jönnek a nagyobb megrendelések is és persze az akvik,amik majd repítik a papírt. A kategória talán már a héten. Tanácsom az,hogy ülni kell továbbra is a kezeken és utazni a nagyokkal. 1 hajóban evezünk Mészárossal. Gazdagodjunk mi is,ne csak ő. Ez a 4IG 1 olyan táltos,hogy aki nem vigyáz könnyen ledobja magáról,szorítani kell keményen :D
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...