Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Ja,hogy ha 0-át ígérnek,és annyi lesz az eredmény az teljesen rendben van,mert betartották amit ígértek? Na ne röhögtess! A beolvadás sem jelent pluszban semmit,mert eddig is beszámítottak az eredménybe a leánycégek.Illett volna legalább egy 1,5-2 Mrd Ft-os profitot felmutatni ekkora árfolyamnál.
Igazából, hogy a 2000-es árfolyam alacsony, vagy magas, nem olyan könnyen eldönthető. Ki gondolta volna 2017-ben, hogy az Opus teljesen üres cégként, 4-szeresre felfújt árfolyamon egy néhány milliárdos tőkeemelésre tovább fog négyszerezni? Egy teljesen üres cég, ami a veszteségességből éppen csak kikerült, valamit bűvészkedtek akkor a részvény felértékeléséből adódóan asszem, ezért talán elfogadhatóbb lett akkor a jelentésük. Ráadásul nem volt még itt semmilyen apport, még a baráti Takarékinfo-t se tették be, pedig azt valószínűleg magas árfolyamon teszik be jó szokásukhoz híven, hogy az Opusnak kevés részvényt kelljen adniuk. Hogy mennyire keveset akarnak adni, ezért milyen magas lesz az az árfolyam, azt sem tudjuk.
Pont ez a lényeg hogy nem szépítettek, hanem letettek az asztalra! A trendet kell látni, ahogy a Cig-ben is látod (szerintem jól), annyi különbséggel, hogy ebben jóval több van még! Akkor vegyél Ottone-t, lelked rajta.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...