Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
pár száz db volt vételre berakva 2060on, viszont csak 93db eladó volt 2060 on. Mai nap forgalmát tekintve nem lep meg. Jelentés meg ki tudja lesz e ma, vagy mikor. kiderül.
Én nem emlékszem,hogy átkötötték volna. Szerintem átlagban max.2300ft lehet,ami ma 230ft lenne. Ha jól emlékszem 1800 és 2750ft közt vették. 2750-est már a Humansoft vette,ami ugye most 275ft lenne. Hatalmas nyerő van rajt és annak külön örülök,hogy Mészi nem kapta meg olcsó árfolyamon. Mondjuk javaslom,hogy 3000ft felett adják el neki a felét.Legyen kp a cégbe és Mészi is örüljön,meg persze mi is :D
Határidős részvényeket kellett az eredményben kötelezően kimutatni +ban és -ban is az tuti. Szerintem itt csak megemlítik,hogy mennyi van,de ne legyen igazam. Kíváncsi vagyok én is a jelentésre,de még nagy dolgokat nem várok. Idén már nagyon jó jelentések lesznek,amik majd az árfolyamot is megtámogatják.
Múltkor átbeszéltük, hogy az SRV, csak akkor realizálódik, ha év vége előtt átkötötték. Ha eredeti értékén van, akkor marad bekerülséi értéken. A beker értékre nem emlékszem, hogy mennyi körül vették, de azt gondolom, hogy nem 1300/rv ott az eredmény, mert nem emlékszek olyanra, hogy 700-800 között átkötötték volna. Ha tavaly augusztus előtt kötötték át, akkor az inkább 1700-1800/rv...
Ha ki tudták hozni 2018 Q4-et 1 MRD közelébe, + saját RV-ek eredménytöbblete akkor 100 Ft / RV érték lehet az eredmény. Bár azt nem tudjuk, hogy a költségeken és az apró lukak betömésével mit tudtak még mellétenni a normál piaci üzletmenetből. Mert azt hallottam hogy más világ van bent mint korábban :-)
Van egy olyan érzésem, hogy jó lesz a Q4 jelentés, már csak azért is, mert tavaly év végén jelentős árfolyam-növekedésen ment keresztül a cég, és felül fog írni minden más tételt. Jól kitalálták ezt a fiúk. :)
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...