Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Kezd beindulni a gőzhenger. Mi lesz itt, ha rendre jönnek a még ennél is nagyobb megrendelések. Aztán az apportok. Az idei Q1 már biztosan nagyon jó lesz. Hogy MKB-s kapcsolatból mi jöhet nekünk, mindenki elképzelheti.
próbálom követni az eseményeket :) 4ig-be beszálltam még 1700 körül, nagy a kísértés, hogy rányomjak az enterre de még kitartok, bízok a papírban és pár ember szakértelmében itt a topikban :) plotinusban jártam még 9000 környékén, ha tudom akkor a mostanit akkor nem adom el 25 körül, de az sem volt rossz kör, vettem is kicsit nemrég; wallist megfogtam a múlt héten, most volt némi bukó de pluszos alapvetően. de sajnos pár millióval nem lehet nagy csodákat tenni, persze gyarapszik azért :)
Akinek kötélből vannak az idegei az sokat nyerhet még 4iG-ben! Amúgy pedig: APÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ KEZDŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐDIIIIIIIÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍKKKKKKKKKKKKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!
Dolgom volt. Visszajövök és mit látok!:) Hajrá 4IG! Szép papír, jó papír! (Elnézést kérek tőled, ha néha borússá válok veled kapcsolatban, pedig nem kéne!:)
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...