Persze a MOL meg az OTP elviszi a forgalmat ez elől... Pedig venné mindenki, aki tehetné, de hát MOL meg OTP na. Ha nincs forgalom ezekben a papírokban, akkor azért nem vesznek az emberek 4ig-et mert nincs pénz a BÉT-en. Ha meg adják az azért van, hogy mindenki olcsóbban vehessen. Nyilván.
Ne felejtsd el hogy ez Ner papír. 2022ben választás. Ha veszít a fidesz akkor vége a 4ignek is. Addig kellene olyan naggyá tenni a 4ig-t hogy megkerülhetetlen legyen és akkor a választás nem számít. Nem látom egyenlőre hogy mitől nőne ekkorára a 4ig.
Valahogy most nem izgulok... korábban volt bennem bizonytalanság, de minden ígéret valóra vált! Befektetésnek vásárolom a részvényeket, mondjuk nyugdíj helyett! Szóval ráérek! Bízom a cégben, a rövidtávú hullámzások már nem keserítenek el, mint korábban.Lassan 3x annyian dolgoznak a 4IG-ben mint amikor az először vásároltam a részvényüket. Minden mellettük szól csak a pillanatnyi árfolyam nem. Ha nem az informatikában van a jövő (5G, űrtechnológia, állami megrendelések, monopol helyzet) akkor becsapom magamat... nem hinném :)
Jobban szét kellene húzni a chartot, hogy egy bal vállat lehessen felfedezni, fölfelé fülescsészét,emelkedő háromszöget, duplaaljat lehetne várni. 3 a magyar igazság, 4. után már pirosgyertya jött.
Csak részben lehet ez az oka szerintem. Ezenkívül sok kisbefektető a) vagy beragadt és nincs likvid pénze, várja a "kiolvadást", b) ha van likvid pénze kivár, mert tart egy tavaszihoz hasonló bezuhanástól.
Szerintem nem erről van szó. 1. Szimplán naposon nics vevői nyomás MA200-nál, illetve a csökkenő csatorna tetején. 2. Nézd meg a volument, elmúlt napokban a forgalom csökkent, na most már a mai is igen kevés volt. Mi lesz akkor, ha elfogy az eladói oldal teljesen kb. Jön majd egy újabb "srv" és bumm +10%. https://www.tradingview.com/x/sdPJ0dQX Én egyetlen egy dolgot nem értek, mégpedig azt, hogy a kisbefektetők, miért nem veszik. Ha körbenéztek a netes forúmokon, minden csoportban már a 14 éves gyerekek is amerikai papírt vesznek. Semmi közök az egész kereskedéshez, de a hype miatt meg a rossz cfds brókercéges hirdetések miatt, szeritem, már azt is elfelejtették, hogy van magyartőzsde is.
Úgy látom.hogy a spekák játszótere vagyunk... Jó osztalék fizető részvény lett, ami nem függ az árfolyamtól, Orbitalisnak igaza van, ha esik venni kell!!! Lesz még ez feljebb is!!! Szerinetem korábban jól spekuláltál megyünk fel 700-ig!
Úgy látom 4ignek mindegy ki nyeri az USA elnök választást. 3 napig tartott az emelkedés és ismét irányba állt. Eddig a gyorsjelentések előtt mindig elindult fel és a jelentések után esett. Most már előtte is esik. Lehet nem lesz jó a q3? Azt azért kétlem. A q3 és akvi hatására edison lehet 1200ra emeli az árat, erre lehet újabb esés lesz a válasz. Egyszerűen nincs pénz, nincs forgalom.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.