Usa csak akkor számít ha esik. Ha emelkedik attól még a bét, 4ig esik. A kérdés hogy nem tudunk valami hírt, pletykát ami miatt esik vagy a spekák, brokik játszanak megint. Elég gyakran játszanak itt.
Sajnos amelyik szintet gyakran kalapál az árfolyam,azt előbb vagy utóbb át is töri, én mondjuk nem bánnám ha rövid időre még lejjebb mennénk, lenne értelme nagyobbat bővíteni. Október közepére várható az akvizicio befejezéséről közlemény,az talán lendíteni egyet a szar helyzeten.
Én is így gondolom. Az 550-580 zóna már harmadjára fogja meg. Ha újabb koronavírus pánik alakulna ki, akkor gondolnám lehetségesnek azt, hogy ez alá kerüljön az árfolyam. Nap végére meg is vették a leszorító csomagokat (szvsz baráti brokik vehették meg, miután ellátták a feladatukat).
Egyet szerintem ki lehet jelenteni - lefelé jóval kisebb a tér mint felfelé! Csak jobbnál jobb hírek érkeznek a cégtől, ennyit ér a részvény, ez nem jelenti azt, hogy nem mehet lejjebb, további hírek pedig hamarosan jönni fognak.
A cég már nem hiszem, hogy venne saját részvényt, mert nincs rá keret, ha jól tudom. Pedig megérné nekik. Jászai szvsz már nem vesz többet, max. a haverjai. Inkább jóval magasabb árfolyamon fog eladni valamennyit.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.