Broki az ügyfélnek: Van egy rossz hírem, az összes részvényét el kell hogy adja! Ügyfél: De én most akartam az összes pénzemért még részvényt venni! Broki: Megbeszélhetjük azt is-:)XDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Mindenesetre gyanús pompi írása, mostani megjelenése. Ha ő megjelenik akkor valami lesz , vagy zuhanás vagy rally. A jelek alapján esés várható. Akvi után azt hittem nem lehet osztalékból 600 alatt venni.
Nem értem a számításait. 10-15 P/e vel számol akkor hogy lehet 300 Ft. Továbbá miért nem néz utána az adatoknak. Tavaly éves nyerő 2.8 milliárd volt. Idén eddig a tavaly ilyenkorhoz képest 39% növekedés árbevétel szinten és 20 % nyereség növekedés ha jól emlékszem. Akkor hogy lehet szerinte az idei nyereség 1,7 milliárd? Összevissza írogat. 2200as Mol óta vételre ajánlotta a Molt, erre most hol áll, 1600 alatt. Otpre 10000nél 3-4000 között ajánlotta vételre mert szerinte addig esik, erre felment 12000ig. Többször írta hogy 4igben igaza lett mert lement 300 alá. Arról feledkezik meg hogy már tavaly 400nál eladásra buzdított mert 300ra várta de közben felment 1100 fölé. Tehát aki rá hallgatott kimaradt a rallyból.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.