Kedden 556ról fordult. Meg volt a korrekció szerintem. Ez már sima érdektelenségből fakadó esés. Nulla forgalom , kicsik adják és viszik a pénzt máshova.
Ahogy változik a hangulat az otp, mol fog pattanni szerintem. Érdemes azt venni és 5-10 % haszonnal adni, aztán venni 4ig-t mert az addigra még olcsóbb lehet. Valamikor a 4ig is elindul fel , valószínűleg még a 2022-es választások előtt lesz egy fel kör. A választások nagy rizikó, elvégre ez is ner papír. Ha megkerülhetetlen nagy céget akarnak és külföldi terjeszkedést akkor még választások előtt lépni kell.
Ez igaz, az árfolyam szempontjából jobb lett volna rövid távon, viszont a cég szempontjából egyértelműen óriási hiba lett volna beleugrani..! Ezt akkor is leírtam, most is így vélekedek. A mai pedig egy újabb nagyon pozitív hír, és remélhetőleg megköttetik az üzlet októberben. Nekem is kifejezetten tetszik, hogy okosan több kisebb lépésben építkeznek, és nem egyszerre, hirtelen akarnak naggyá válni bármi áron! Lassan járj, tovább érsz... Az árfolyamról pedig még mindig az a véleményem, hogy alulértékelt, és a sok jó hír csak ülepszik szépen, egyszer pedig robbanni fog, venni kell és tartani! A broki haver pedig fogalmatlan:-))
Ha meg lett volna tsys akkor már nem lennék 4ig tulajdonos mert 1000 fölött eladtam volna nehogy úgy járjak mint 1180nál. Tehát én jobban örültem volna a tsysnek. Az árat nézve idén és tavaly nyáron a piac is jobban örült volna tsysnek.
Jelenleg a cég felvásárolni a tudást és a szakembereket. Ez az érték és nem a Tsys logo meg az klientúra. Azokat 2-3 év alatt le lehet nyúlni. Én kifejezetten örülök, hogy a vízfejű, lassú, begyöpösödött T-kultúra nem jön a 4IG-be.
A bét szégyene, hogy egy bank és egy olaj cég viszi az indexet erre-arra: olykor egy oldschool gyógyszergyártó. Szvsz a 4IG-nek, vagy bármely más IT/Teki cégnek itt teret kellene nyernie. Általánosságban a magyar gazdaság érdeke is. 4IG-t az üzleti potenciáljával összemost az Opussal furcsa gondolat. Ha meg a tulajdonosi kört nézzük, akkor meg senki sehova ne fektessen a béten. Végülis minden egy kézbe fut.
2,8 milliárd volt tavaly és idénre kb. 20 % növekedés várható. Hiába nő az árbevétel jelentősen , az árbevételhez képest alacsony a nyereség. Ezen kell még változtatni.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.