Még csak szeptember vége van, most fog csak igazán felpörögni a cég minden tekintetben, én várnék még 1 akvit idén, jönni fognak a sok milliáros közbeszerzések,rekord lesz idén is. Rally lesz nemsokára.
Mindannyian ebben bízunk részvényesként, ez nem kérdés. De ugyanúgy vannak kockázatok, mint másutt. Politikai, gazdasági egyaránt. Így ez a menekülő papír és egyéb szamárságok szerintem nem állják meg a helyüket. Vélemény volt és nem kell vele egyetérteni.
Az elemző cégek nagyon felárazzák a cégeket, panni, masterplast, rába stb. A piac meg máshogy áraz. Arra voltam kíváncsi ki hogyan áraz. Barack válaszolt 20 P/E 1060 Ft Van aki szerint 10 P/E vel kell számolni, de van ahol a P/E 30-50 vagy több (pl. USA) és mégis száguld az árfolyam. Akvikkal együtt én 800ra vártam.
Lesz ez meg ott de persze lathattuk,hogy a virus miatti panik mire kepes :-) milyen jo beszallokat hoztak.Lehet megismetlodik de lehet,hogy nem viszont hosszabb tavon az irany itt 1k felett lesz.
Erősen túlértékelt a tesla, vivint, sunrun és még ide merném sorolni az apple-t is. A 4ig egy profitot termelő és növekvő IT vállalat. Rising star. A broki ismerősöd venni szeretne ezen az áron, hogy duplázzon jövőre. Megértem, én is ezt tenném, ha közben kirohadna alólam az otp meg a mol.
Tetelesen levezettek nem pedig egy broki hasra utott es akkor 400ft-500ft ..... szerinte.Most megint itt van a virus para miatti bizonytalansag ezert sem tud elmozdulni az arfolyam felfele.
4ig idei növekedése akvi nélkül minimum 20%, + akvik , erre vártam egy kis emelkedést. Jelenleg kevesebbet ér mint tavaly év végén. Egy valamire nem reagált senki: broki ismerős szerint 4ig erősen túlértékelt , a tavalyi és jelenlegi eredmények alapján szerinte 400-500 Ft között van valahol a reális ár. Erről vélemények?
Csak óvatosan azért a hasonlítgatással. 4igAth 1184 (100%) Jelenlegi ár: 604 (51%) Márciusi mélypont 284 (24%) Otp Ath 15.750 (100%) Jelenlegi ár 8.880 (56% ) Márciusi mélypont 7785 (49% )
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.