Eddig bármilyen hír jött lényegében esett a hírre. Q2 utánra már 700 fölé várták sokan erre elkezdett esni. Milyen ütős hír kellene hogy újból 700 legyen?
Én vagyok rosszindulatú, szerintem meg te vagy aki mindig a saját zsebét nézi és mindig lefele károg. Mi az ha nem rosszindulat a te részedről, hogy neked jó legyen, az nem számít másnak az nem igazán előnyös. De hagyjuk is ezt inkább.
Ez a tömés állítás, vagy csak feltételezés bárkitől, nagyon bugyuta. Akit kényszer helyzetbe hoznak (plö liba), nem tud tenni ellene azt lehet erőltetéssel. Itt hogy lehet ilyen művelet?? Ha valaki vételen áll az ugye saját szándék.
Jövő héten kifizet a cég 2 mrd-ot a részvényeseinek. Ha megkapod az osztalékot szerintem vegyél rajta még 4ig részvényt mert elég jó a cég. Növekvő pályán van, nyereséges és osztalékot fizet.
Ez legyen a legnagyobb örömöd az életben. Ritka rosszindulatú egy ember vagy. Egyébként meg a jövőhéten osztalék , ahogy rángatják az árfolyamot még elképzelhető hogy kapok 600 alatt. 629ről jön ez szépen vissza. Itt tegnap semmi nem indokolta a nagy esést, ahogy semmi nem indokolta a mai emelkedést sem.
tegnap pánik volt, pánikban meg venni kell. sztem elnökválasztásig sok ilyen vola hetünk/napunk lesz, le kell kereskedni. én a tegnapi 570-es vételeket ma 618 felett adogattam. az alap pakk az marad.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.