Jó látni, hogy 502-ön bent áll a 10K már napok óta és nem remeg meg senki keze és nem kapja meg. Úgy látszik már eladatták az elmúlt hónapokban a gyengébb idegzetűekkel a részvényeiket, ez kulcsa lehet majd a gyors emelkedésnek szerintem, ha felbukkan egy kis friss vásárlóerő.
Mondjuk ha kimagasló lesz az első negyedév, akkor szerintem felfelé lesz az irány, nem hiszem, hogy ez a 22 ft osztalék annyira mozgatná ezt a papírt, inkább a jövőbeli kilátások.
"A jelenleg is zajló koronavírus-járvány a legtöbb gazdasági ágazatra igen komoly, leginkább negatív hatással volt, azok viszont, akik a digitális térbe fektettek be egészen pozitívan, megkockáztatom, hogy akár nyertesen zárhatják az évet." Ezt ugyan Kulcsár Tibor (Kulcs-Soft) nyilatkozta ma, de igaz lehet a 4IG-re is.
Szerintem sem elképzelhetetlen az amerikai ATH, de a BUX nem követi az ameriakia indexet az elmúlt hónapokban. Egyébként amerikában is inkább a technologiai részvények emelkednek. Ha a BUX követné amerikát, akkor az OTPnek 11000 felett kellene járni, MOL-nak 2400 körül, MTEL 440 körül...
Egyebkent erdemes megnezni azt a videot amit bemasoltam ide. Bence Balazs ertekelte a jelenlegi es jovobeni piaci folyamatokat. Megemlitette,hogy nem elkepzelhetetlen uj ATH-k kialakulasa az USA indexben 1 even belul.
Szerintem közeleg az USA-ban a korrekció lefelé. Az majd megindítja itt is a forgalmat. Sztem 450 körülre le fog nézni a jövő héten. Célszerű nem tartani, hanem lekereskedni (szerintem)
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.