Igazad van,köszi. Most néztem utána 281milliós nyeresége lett tavaly az 1Qben. (Mivel megszoktam,hogy mindig veszteség volt régebben ezért emlékezhettem úgy,hogy tavaly is az volt :D) Akkor jöhetne 500millás nyerő,mert az már nagyon szuper lenne az 1Q-ben és előrevetítene 1 nagyon jó éves eredményt.
2019 I. negyedévében a Cégcsoport IFRS szerinti konszolidált értékesítési árbevétele 4,85 milliárd Ft volt, ami 56,13%-os növekedést mutat az előző év azonos időszakához mérten. A vállalatcsoport üzleti eredményessége (EBITDA) 483 millió Ft, amely tizennyolcszorosa a 2018. I. negyedévi pénzügyi és értékcsökkenési leírások előtti eredménynek.A Társaság pénzügyi helyzete stabil és megfelelően szolgálja a minél magasabb eredményesség elérését: a forgalom növekedésének finanszírozási igényét banki finanszírozással oldotta meg.
Itt a legutobbi pelda amit bemasoltam arrol sem jott kozlemeny.4.5 mrd ft-os kozbeszerzes volt igaz azt nem egyedul vitte el a 4iG.Elektromos autokhoz toltoberendezesek.
Ezen kár agyalni. Biztos nem lesz rossz, mivel osztalékoz fizetnek ebben a pénzügyileg is nehéz időszakban. A kérdés az, hogy a 2.negyedévben lesz-e elég bevétel (mivel nem nagyon hallani az elmúlt hetekben új projektről)
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.