Én most veszek a gyereknek egy éves vadászcsomagot,tudjon kijárni!Azt szeretne!Magamnak meg fogtam fel egy sakknagymestert,mert beneveztem a bajnokságba,mindenki meg akar verni!!Csak nem tudják,hogy én sunyiba ki fogok velük szúrni!
Amikor 2027-ben majd megjelenik hogy mekkora osztalék varhato, akkor lesz meg egy oriasi roham. :) Lehet én is megtartom addig eegs pakkot. A gyereknek a garzon mar lassan összejön :) anelkul is. Alteom es Appom is nagyot ment, nem panaszkodom.
Azért ennyi éven át benne lenni,kitartani,és nem engedni a csábitásnak,hogy eladja az ember,na ez a lehetetlen feladat,amit én biztos nem tudtam volna megcsinálni!Ilyet 100.000 tőzsdésből 1-2 tud!Az ufók!Nagyon nehéz ez,szinte lehetetlen amit rice2 kibír!!
Passz. Annak idején még hagyott magánál részvényt, de azóta lehet eladta. Adózni kéne, persze, de azért tartom, mert itt ma még elképzelhetetlen árfolyamok jöhetnek 3-5 év múlva. Az ország 10 legnagyobb cégében lesz és majd a Telekomot is váltja a BÉTen és bluechip lesz. . Többször írtuk, hogy a Telekomot előznünk kell árfolyamban. Hát sikerült 1 pillanatig beérni 1426on és talán most megint lesznek akik észreveszik a papírt. Itt most nagyobb befektetőkre és alapokra gondolok, akik 2-3 évre beleülnek majd a papírba. Telekom: 1430ft 4IG: 1424ft és 501milla SZÉP! Bagi Kicsit több :D
nem merész-az lenne merész ha össze vissza ugrálna-de akkor nagyon -nem tud bukni már ha itt marad-viszont ha ugrál igen-ugyhogy bölcs dolog volt itt maradnia-max egy részvényt vehetett volna mikor még 1500ft körül mozgott az a nyomda de ár az sem ocso.ez meg simán lesz 2400 csak idő kérdése-barcelona meg örökké tamáskodni fog-aljas reálmadrid
kitartásáért megérdemli.mások meg miért nem vettek konzumot-freesoftot-vagy estmediát-az utobbi jo volt vajnáig elöbbiek látjuk-horror jövedelmek lettek
ugyan mi merész van ebben -neki már tök mindeggy -ez akkor volt merész freesoftnál.és mindenki ricét fikázta hogy minek vesz ilyen sar részvényt-mint freesoft.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.