Nekem az összes pénzem itt van és rengeteg részvényem van. Innét már emelkedésben 3-5edb-okat adok és max. 10%-ot 2e-ig., bármeddig tököl előtte. Részvényeim 40%-át soha nem adom, mert még 40ft-ról van és azt osztalékra fogom tartani, mert úgy gondolom, hogy majd évente a befektetett tőkém felett fizet majd osztalékot. 1426ft és 491milla
Felosztás (vagy részvénymegosztás) (Split (or stock split) )A cég forgalomban levő részvényei számának olyan növelése, amikor minden befektető tulajdonhányada változatlan marad. Elvileg a részvény piaci ára hasonló arányban csökken. Általában azért kerül rá sor, hogy azok a részvények, amelyeknek nagyon magas az egységára, elérhetővé váljanak a kisbefektetők számára is. Az igazgatótanács és néha a részvényesek jóváhagyását igénylő művelet.
Azért azoknak akik kitartottak most naponta komoly nyerői vannak. Grat mindenkinek! Szerintem kezdünk elégedettek lenni. Aki akarja itt már adogathatja és a többség tuti adja is és csökkent, de a cél majd a 2000 feletti árfolyam és ott 1 ötödölés. Én ezt szeretném és remélem a vezérkar is meghúzza majd. Pár ezret eladok, de min. a pakkom 90%-át tartom majd és csak 2000 felett adok belőle. Egyébként úgy gondolom, hogy itt belassul majd a papír és 1300-1500 2-3 hónapot elidőzünk és utána nyáron jöhet 1 újabb menet hírekkel megtűzdelve és őszre további hírek és már nyereséges negyedévről jelentés. Én tényleg bízom a több mint 400milliárdos értékteremtésbe, amit a vezérek ígértek őszre. Ha összejön akkor akár 2400ft felett is lehetünk még idén. (Ha előtte ötödölik, akkor persze nem :D) Az nagyon jó, hogy ilyen magas forgalmak vannak, mert a közkéz nagy részét így átpörgetik 1000 feletti árfolyamon és ezzel az 1000 feletti szintek folyamatosan erősödnek. Napi átlag: 1402ft!!!!!! 1426ft és 473milla
Van a baha app - arfolyamokat mutat, hireket es a magyar reszvenyeknel teljes koteslistat is mutat - en szeretem - ott nezni a grafikonokat, koteslistat
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.