okosba töltik újra 1000-es pakkokkal a 800-as szinteket az eladóin. valaki továbbra is kiszállóban, a cég meg nem vehet felfelé. sakk-matt. pár embernek elpattan itt a cérna aztán újra közelebb lesz a csatorna alján a 695 mint felfelé a 900. szép volt kopasz!!!
https://invst.ly/16-mgy Ameddig a 860-at, sőt a 830-at sem tudja átvinni, addig nincs miről beszéni, a csökkenő csatornában maradt. Ahogy a MOL esetében is, úgy fest, hogy a 4ig esetében is a kormány fejőstehenének van kinevezve. Felháborító, hogy egyáltalán felmerül az egy tőzsdei cégnél, hogy egy miniszter kastélyfelújítási programokban látná szívesen a befektetők pénzét. Nem Jánoska, játsszatok a pöcsötökkel, de ne a mi pénzünkkel.
Majd ha itt is bedob a Scope egy normális célárat akkor talán lesz arra valamiféle tőzsdei reakció..... olyan bugyuta dolgok mennek itt...nem értem, mintha továbbra is egy garázscéget vezetne a Jászai és nem egy tőzsdei céget.
mindenre van pénz b+ de a befeketetőkre nincs. usa-ban elzavarnák a kisbefektetők a vezetőséget a picsaba ha műemlékvédelemre költenék a pénzt miközben az árfolyam folyamatosan esik. hát mi a faszomat képzelnek ezek?
Bocs de az egyik nem zarja ki a masikat. Tovabbra is azt gondolom, hogy benne lesz a 3x nagyobb arfolyam, de ettől még amit most csinálnak, az nettó csibészkedés. Mi a fasznak jelent be egy ilyen srv-t? Akkor inkabb kussoljanak. A tavalyi őszt is végigmutyizták.
Ez az elkeseredés... én is több 10 milliós bukoban vagyok. De 3 év alatt elengedtem. Megértem, ha a kolléga így érez. Ezt a részvényt csak igy lehet kezelni. Még pár év, és elkezd termelni. Ha 2026-ot bukja a fityesz, akkor hamarabb kell nekik a lóvé, és kerül helyére az árfolyam.
de, "ezek" piti bűnözők. nézd meg a 2023-as grafikont. az egy dolog, hogy Mo legnagyobb távközlési infrája van a kezükben, plusz ügyfelek, plusz lassan a fél balkán. ettől még a vér nem válik vízzé...
Amit a "haverod" kaszált, az még a jogi költségét se fedezi ennek a programnak. Azért nem ennyire piti bűnözők, ettől nagyságrendekkel nagyobb játékosok...csak az a baj, hogy jelenleg nem egyeznek az érdekeink.
Az srv-t március 31-ig hirdették meg. Lehetséges, hogy csak a jelentés után kezdenek el vásárolni. Azt elismerem, hogy a feltételek nagyon szigorúak és ez ad némi okot a kételkedésre, hogy valóban akarnak-e venni saját részvényt, de én remélem, hogy nem kamuznak ekkorát.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.