https://invst.ly/16ez9i volt neki egy ékje, amiből lefelé kilépett ezzel a "beveréssel". ismerve az 520-as "célárat" nem csodálkoznék ha lenne olyan idióta, aki 540-ig levinné.
Ez egy fos, régen sok pénzt kerestem vele ! Még Covid alatt is ! Jókor szálltam ki és szépen visszaveszegettem ! 800 körúl kiszórtam szinte mindent a maradékot 770 körűl ! Majd visszaveszem, ha már látni az alagót végét ! Ha még lenne, még itt is likvidálnék !!!
Egyébként nagyon igazad van. Én is így érzem. Már kb. 1éve írogatom, hogy azért nem tesznek közzé várakozásokat a következő 2-3 évre, hogy ne tudják elemezni a céget. Nem vagyunk olyan sokan már. Szerintem rengetegen eladták, vagy csökkentettek. 5 éve még amikor először ment 1000 fölé sokan voltak több 100edb-osak itt a fórumon. T-Sys meghiúsulása miatt a többség kiszórta. Én még nagy pakkal vagyok most is. A 2 osztalék a pakkom 1részének az árát vissza is hozta :D Remélem hamarosan majd újra lesz megint. 726ft és 36milla
Szerintem sem megy le addig, de láttam én már cifra dolgokat, szvl semmin sem lepődöm meg. Pl covid alatt negatív is volt az olajár, arra sem számított soha senki:DDD
Azt lehet, hogy megpróbálják, de ha 700 alatt nem aktiválódnak az eladások, akkor nagyot bukhat aki bepróbálkozott, ha valaki meg veszi majd a 700as szintet.
Ha lenne komoly vevő, simán kikapná a 730as eladást, de nincs. Csak a bizonytalanság van a papírban. Valamiért a cégnek ez az érdeke. Szerintem 1-2 saját rv. vétel simán változtatna a kicsik hozzáállásán, de nem akarják. akgell Nem fog addig lemenni, mert előtte jönnének a komolyabb vevők, akik gondolkodnak is. 730ft és 34milla
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.