én ma kiszálltam az opus-ból jól tettem, hogy innen oda vittem a pénzt egy ideig, ott kerestem rajta most elkezdtem ezt visszavenni az alaptőkével, ugyan azon az áron sikerült eddig
OPUS 506ft! Telekom 1054ft 4IG 782ft és 10milla Hát hihetetlenül gyenge sajnos. Remélem tényleg jön a +400milliárdos értékteremtés és jön jövőre a 2000 feletti árfolyam.
Vétel 777 3890db 776 4500 774 7250 773 4000 772 4495 eladás 781 1000db 782 148db 783 1257 784 2000 785 1325 782ft és 8milla Orbán most jelenti be, hogy jövőre 2000ft felett lesz a 4IG :D
Felfelé kéne pattannia, mert sok részvényhez képest rendkívül olcsó a papír. Egyébként a vevők a könyvben jönnek feljebb. Lehet a közgyűlésig 800 fölé szeretnék tenni az árfolyamot??? Na ez hiányzik a 4IGtől: https://www.portfolio.hu/uzlet/20240925/befektetoi-napot-tartott-az-autowallis-712075 Ez szándékos sumákolás a cégtől, mert ők tudják, hogy mi lesz 1-2 éven belül. Nyilatkozták, hogy 4-5 éves tervekkel rendelkeznek. Talán hamarosan terítik a lapokat, mert a 400milliárdos értéknövekedést teljesíteni akarják. Előtte saját rv-ét is vehetnének :D Még olcsó! 781ft
Törölt felhasználó2024. 09. 25. 10:26
beálltam 770-re úgyhogy tuti nem fog már oda lemenni :)
Én arra gondolok, hogy már több éve a kicsik csökkentenek és kiszállnak a papírból. Újak nem nagyon jönnek és mégis valaki felszívja a papírokat. Ha csak a fórum aktivitását nézem, hát talán még 10%-a sincs a régebbinek és volt, hogy 3 fórum is volt. Rengetegen megírták a fórumokra, hogy kiszálltak, vagy nagyot csökkentettek. Valaki felszívta a sok részvényt és te is írtad, hogy a török is csökkentett. Ez azt jelenti, hogy valaki-kik veszik és nagyon sumákolnak. Már több mint 2 éve semmi elemzés nincs a cégre, amit valószínű a vezérek nem akartak. Elmaradt áprilisban a befektetői tájékoztató is. Indok nincs!!! Nincs saját rv. vétel sem. Mintha az utolsó kicsiket, akik még tartják, akarnák kivéreztetni. Jött az 520ft-os kivásárlási bejelentés is és valakik erre is rájátszottak. Érdekes. Szerintem ha a cég belevenne, mondjuk 3-4 részletben és venne összesen 300edbot a BÉTről,, lehet 900nál toporogna az árfolyam. A cégnek 200-250milla nem tétel. Szponzorálásra, adakozásokra és támogatásokra sokkal több megy el. Nekem úgy tűnik, hogy direkt nem vesznek, hogy a kicsiket ezzel elbizonytalanítsák. Így segítenek valakinek türelmesen gyűjteni. Ha jövőre meg 2000 felett lesz az árfolyam, majd mondják, hogy ők megmondták. és remélem igazuk lesz. Mondjuk az is lehet, hogy a töröktől olcsón szeretnék elszedni.
Fekete Péter újra lenyilatkozta, hogy 400 milliárdos vállalati értéknövekedést várnak, az átalakításoktól. https://trendfm.hu/cimlap/20-eves-tozsdei-jubileuma-alkalmabol-csengetett-a-4ig-22303 Először tavaly Jászai beszélt róla, ő több mint 400milliárdos értéknövelésről beszélt 2025 végéig. Ez volt a dátum az átalakítások befejezésére, de úgy néz ki, hogy 2025 őszére befejeződik. Tehát ha igazuk lesz, 1 év alatt jöhet 400 milliárdos értéknövekedés. Az látszik, hogy a kicsik nem hiszik el. Ha a 400milliárdot elosztjuk a részvények dbszámával, akkor +1337ftot kapunk. Ha az árfolyamot is hozzáadjuk, akkor 1337+870=2027ft-ot kapunk. Tehát a vezérek szerint 2027ftos árfolyam jöhet 2025 őszére és ezt a jelentésbe is beleírták. (Jászai egyébként régebben még 2400ftra tette a cég értékét) Akkor miért nem veszik a kicsik??? Miért nem elemzik a céget, mint pl, az Autówallist? Hát azért, mert pontosabb terveket nem közölnek. Nincs ismertetett üzleti terv, külön üzletáganként, csak annyit mondtak régebben, hogy "kijön a matek". Erről a +400 milliárdról is semmi infó. Gondolom az AHás cégeladás (50% alatt) is benne van és kapnak érte +200milliárdot. Az viszont nem biztos, hogy annyi beépül az árfolyamba. Nagyon kíváncsi leszek a következő 1 évre. Ha igazuk lesz, akkor hatalmas emelkedés jön. Nagyon magabiztosak, de a kicsik mégsem hisznek a cégnek. Tartom a véleményem, hogy a kicsik elfordulása a papírtól azért is van, mert a cég nem vette a részvényeit, sok céggel ellentétben. Jelenleg is van felhatalmazás és szabad pénzeszköze is. Miért nem vesznek bele? ha csak jelzés értékűen, az is sokat jelentene, mert a kicsiket megnyugtatná. Lehet a cég szándékosan dobatja el a kicsikkel a papírokat? 779ft
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.