De az egész konspirációs elméleted azon alapszik, hogy valaki ordas mód ki akar szállni de nem tud. 16% közkéznek a 10%-a kiszáll ahogy te írod, az 1.6%, uszkve 5M darab. Ezek piacon kívül megkapják a 520Ft-jukat, ami a cégnek lesz 2,6MRD Ft. Továbbra sem értem, hogy ezért miért szakadna be az áfolyam 400Ft-ra? Nem "szervezték ki", hiszen a leváló cég a holding része marad.
Inkább te olvasd el mit írtam !! Nem utaltam a rh ra! A közgyűlésesn felajanhatnak a kozkezbol 10% ot , a jelenlegi 10 milkos forgalmú piacon nem tud kiszállni egy spekulans sem és egy befektető sem . .A rh 670 papírjait csak olvastad , de a valóságot sosem tudod meg .. ha minden jól prosperáló céget kiszerveznek akkor az adósság a reszvenyeseké marad?? Az a részveny ami nem megy fel az csak lefelé mehet...A 400 Ft egy nagyon negatív hangvételű kgy után lehetséges...
Az viszont érdekes, hogy az 50K summa eladónk elképesztően óvatos. Nem adogat be, nem töri le az árfolyamot. Először azt gondoltam, hogy paraszt shortol, hátha lentebb majd visszaveszi, de nincs tétel lent.
A trollok szinesitik a fórumot. Minden valamirevaló fórumba kell egy troll! Így már hivatalosan is népszerűvé vált a részvény és a fórum is:) Ha kilő majd, mint a rakéta és minden gyorstüzelő szerencsevadász idetódul, akkor lehet több házitrollunk is lesz majd:DDD Nem érdemes ezen bosszankodni, ez egy jó jel:)
Én azt nem értem, hogy az ilyenek hogy kerülnek egy tőzsde fórumra. Azt gondolná az ember, hogy aki ide írogat, az azért olvas és tájékozódik is. No mindegy, nem befolyásol végül is semmit..
Ha minimálisan utána olvastál volna, akkor tudnád, hogy pl a Rheinmetall 670Ft-ért jutott a papírokhoz és van neki egy komoly részesedése. Tehát akkora marhaságot írni, hogy majd őket is "kivárásolják" 520Ft-ért már tényleg égbekiáltó. Nem mellesleg épkézláb módon nem tudtad megfogalmazni a gondolataid sem. Mi az, hogy kgy után 400-ra esik? Hogy jött ki a 10%? :):):)
Teljesen mindegy ki adja , Jászai kimondta hogy 520 Ft on kiszalhat bárki!!! Ha lenne ebből az adósságal nyakig tömött papírból már most adnám!!!! Nem 520 on... Ha megvárjatok a közgyűlést, és ott lesznek sokan !! Lehet akár 10% amit vissza vesznek ... Nyitás után a papír szakadhat is le 400 ig is... Nekem gyanús a tőzsdén maradás is!! Ezek csak birtokolni akarnak ...
Én kb. talán 1 éve írtam, hogy lehet a török adogatja. Az, hogy eddig minimálisat csökkent, még nem jelenti azt, hogy mindet eladná. Lehet a háttérben egyezkednek és a cég azért nem vett a piacról 1 éve, hogy olcsóbban tudják tőle elszedni.
Török min. duplázott a csomagjával, mert a líra annyit gyengült a fthoz képest 2 év alatt.. Ha otthon akarja elkölteni, neki nagyon jó befektetés volt a 4IG. Szerintem nem akar kiszállni, mert akkor a Rheinmetall is simán átvehetné a pakkját. Ők most nagyon tele vannak pénzzel és a következő 4-5 évben tele is lesznek. Tartom a véleményem, hogy a kicsik adogatják. Azért kb. 15milliárdnyi papír van a kicsiknél .
Ez amúgy nem egy marinéni aki 10K-s csomagokat dobál ki. kibaszott kgy-n meg lehetne kérdezni, hogy a töröknek hogyan áll a csomagja. az fogyott láthatóan
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.