Remélem hamarosan jöhetnek újra a 800 feletti szintek :D Szerintem rengetegen nem nagyon tudják értelmezni a tegnapi hírt: https://profitline.hu/az-eu-informatikai-tamogatasokat-hagyott-jova-455909 Az EU 19 támogatott informatikai cégébe bekerülni hatalmas lehetőség. Nem csak a támogatás és a későbbi fejlesztések miatt. Hosszabb távon nagyon komoly befektetők is jöhetnek majd a papírba. Szerintem még sokan lehetnek, akik nem is nagyon hiszik el, hogy a 4IG, hogy kerülhetett 1 ilyen támogatott körbe. Már nem csak a NER támogatja, hanem az EU is :D Hol vannak a régi beírások, hogy Hadházy elmeszeli a 4IGét az EUnál? stb. :D Az EU is úgy gondolja, hogy a 4IG lehet az egyik nagy informatikai cég, aki felveheti a versenyt a támogatott kínai cégekkel. Természetesen ehhez tuti kellett a Rheinmetall támogatása is. Van hátszele a cégnek, most már jó lenne ha az árfolyamot is megfújnák kicsit felfelé. . Azon meglepődtem, hogy tegnem sem vett a cég részvényt. Mire várhatnak? Miért nem veszik? Mivel tudnák megindokolni, hogy nem veszik? Van kérdés bőven. 800ft és 4,9milla Mikor indul a forgalom? Mire várunk? Telekom újabb kitörés előtt? 627ft
#4iG Nyrt. lett a #Lenovo #B2C kizárólagos szerviz partnere 💻🔧 Szervizpartnert váltott a Lenovo Magyarországon, a cég összes otthoni célú PC-jének és tabletjének szervizelésére a 4iG Nyrt.-t választotta. A változás nem érinti az otthoni készülékekre vonatkozó Premium Care jótállás tartalmát és az ügyintézés menetét. ▫️ A 4iG szervize és leányvállalata, a Humansoft Szerviz Kft. már több mint 26 éve végez IT-fókuszú szerviztevékenységet. Mint Lenovo szervizpartner, több mint 10 éve javítják a Lenovo B2B eszközeit, valamint garanciális szervizpartnerei a Dellnek, a Lexmarknak, a Kingstonnak, a Zebra-nak és a Hewlett Packard Enterprise-nak is. ▫️ Az ügyfelek a 4iG erre a célra dedikált oldalán https://lenovoszerviz.4ig.hu küldhetik el a hibajelentésüket. A hibás eszközt személyesen is leadhatják a szervizben, vagy kérhetik, hogy futárt küldjön érte a szerviz.
Én a TA-t nézem rice és nincs lefutva a dolgo sem fel, sem le. https://invst.ly/12jecj 1. Van egy nagy csökkenő trendje a papírnak annak megtöréséhez kék vonalat kellene átvinni. 2. Van egy zöld emelkedő rövidebb távú trend, aminek két sávja van, jelenleg annak az alján van. 3. Van egy piros csökkenő csatorna a trendeken belül, ami belül pedig felül helyezkedik el. Továbbra is az a mondásom, hogy ha 760 alá bemegy, akkor akár az alsó kék vonalig is eshet. Továbbá csoroghat a piros csatornában is tovább. Most a napokban dől el, hogy a rombuszból merre megy tovább. Én azt gondolom, hogy sok a csalódott, és továbbra is azt gondolom, hogy Jászaiék trükköztek 860-tól 800-ig. Nagy forgalmakkal mászkáltak komoly pakkok árfolyam változás nélkül. Ez nekem adóoptimalizálós fogásnak tűnik. A 860-tól 800.ig tartó alakzat nem normális és ez a kereskedés bizalmatlanságot szült a kicsikben. Bennem is. Ettől függetlenül nem adtam el, sőt a 830 felett eladott pakkjaim egy részét visszavettem.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.