Lesz, csak az a kérdés, hogy mikor. Szerintem 2025re a telekommunikáció már nagy nyereséget termel és komoly bevételek lesznek a hadiiparból is és addigra simán elérhetjük a 2000es szintet.
Kevésbé. Ilyen alapon ne vegyünk nyomdát, vagy bifet. A két igazi semmi köze a cucchoz (tőzsde) az az opus, meg ez. De mindenki úgy gondolkozik, ahogy tanulta.
Én ezt csak úgy itt hagynám, mindenki eldönheti, hogy mennyire valós. Külföldi oldal ennyire méri. Meglátjuk. https://1drv.ms/i/s!AlfOOlQBJg4AjBUyVlBEwlXMB86S?e=Wy71fu
Most látom, hogy nem tette be a másolást. Csak azt akartam megjegyezni, hogy 1milliárd EURós bevétel a terv a közös hadiipari cégnél és külön még több helyről jöhetnek bevételek. A védelmi erők digitalizációjából is 100milliárdos bevételt várnak. 5 éves távlatban terveznek, mert addig tudják az összes területet átvenni. Szép tervek és ha megvalósul ma még elképzelhetetlen magasságokba kerülhet az árfolyam. Csak a türelmesek lesznek akkor a fedélzeten. 804ft és 42milla
Törölt felhasználó2023. 11. 21. 09:57
minden jó hírnél olyan eladói nyomást tesznek rá, hogy véletlenül se menjen fel ha tényleg öntés lenne a cél, akkor hagynák, sőt elősegítenék, hogy 900-ig menjen, majd onnan lehetne adni rendesen, de még 10,- Ft-ot se hagyják menni
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.