Így van, sajnos! Ez már a héten -várhatóan - eléri a 250 ft-os szintet ( a kijárási tilalmak hatására, amit nemsokára bejelentenek ), és minden zuhan a világban, nemcsak a BÉT. Tehát érdemes a vételekkel várni még néhány hetet, ha nem szeretnénk égetni a pénzünket!
Mindenütt vége lesz. Megy a pánikoltatás. Már 2008-2009 es állapotokat várnak sokan. Média meg hajszolja az embereket a pánikba. És itt még csak a járvány elején járunk.
Az estet a hit, a befektetők hite tartja életben. Abban sem vagyok biztos hogy le kell írni az estet árfolyamügyileg. Lehet előbb fog innen duplázni mint a 4ig. A hit nagy úr. Jelen helyzetben szerintem sem akvi , sem srv nem lesz itt. Még az osztalék sem biztos. Ülni kell a készpénzen, lehet így gondolkodnak most.
Ami szomorú,hogy sokan az eladott 4IGén szálltak be oda. Cég lehet azért nem veszi a részvényeket,mert cégeket most "áron alul" lehet venni és lép a pánikban? Akkor lehet osztalék is minimális lesz? 5-10ft? Várom már a közgyűlési meghívót. Azért kisebb pakkot begyűjthetne a cég még,mert nehéz lesz később megmagyarázni,hogy sokkal feljebb vették,itt meg nem.
A Belügyminisztérium, mint esetleges leendő nagy vevő, lehet azért fejezte be a tárgyalásokat velük, mert közben értesült az MNB-től, mik történtek ott. Igaz, az még inkább az EST volt és BCS, de akkor is rosszul festett volna ezek után rájuk bízni bizalmas rendszerek fejlesztését, működtetését. (Sajnos, a DELTÁnál is találtak sarat, ha még ezt is hozzávesszük, hát..) Befejeztem az offot.
Tanulság: kutyából nem lesz... (BCS). A másik tanulság: nem csak NERes papír lehet mutyis. Azok azért jól jártak, akik a nagy hullámokban követték BCS-t és trédelték. Akik meg csak hittek és benn ültek nagy pakkal, hm..
Estmediat jol megbirsagolta az MNB csak kiderultek a mutyizasok.BCS elmult 20 eve adja magat lassan ott is rajonnek a reszvenyesek,hogy folyamatosan at...urtak oket. MNB eljaras,birsag NAV eljaras folyamatban meg mindig mert nincs lezarva.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.