Igazad van. De ha néha belevennének mérsékelnék az esést. Nem mindegy hol áll amikor fordul a világ. 200-400 rally lesz vagy 350-700. Eddig én is ellene voltam a vételeknek, de ez már az a szint ahol okos vételekkel lehet védeni az árfolyamot.
Nem biztos, hogy sokra mennének vele. Szembe találnák magukat 3-szor annyi eladóval. Ezt a világpánikot nem igazán lehet megállítani. Lehet, hogy jobban járnak, ha megvárják, amíg vége lesz ennek a pániknak, nagyjából látszik a járvány vége és hogy milyen mértékben állt talpra a világgazdaság, a tőzsdék emelkedőre fordulnak, és akkor veszik a saját részvényt, mert akkor azt látja mindenki, hogy "ez a részvény emelkedő trendben van, többet emelkedik, mint a többi", és nem lesz eladó, viszonylag hamar szintet lehet lépni. Persze még akkor is rengeteg beragadt lesz, de pánikeladóból biztosan kevesebb lesz.
Amikor elkezdődött a pánik, a 4ig jól tartotta magát, volt 575 is. Akkor én is túlzásnak tartottam a 200at. Sőt még a 460as céges vételeknél is. Most már szerintem nem túlzás. A kormányok, nemzeti bankok, EKB,FED intézkedései sem tudják mérsékelni a pánikot, sőt.
Szvsz 400-ra gyors felpattanás lehetséges, utána ,ha esetleg akvizíciót még tudnak jelenteni akkor 500-600 elég gyorsan. Amúgy meg nehéz a jóslás. Mekkora romokból kell építkezni. Az informatika mindig kell, és kelleni fog. Ez a jövő. Állami megrendelések úgy is lesz a cégnek. Sőt még lehet még több, a lepusztulás után.
Nem tudom, lehet-e ilyet, de mondjuk csak a nyugdíjasokra érvényesíteni a kijárási tilalmat... Persze, meg kell szervezni ilyen esetben az ő ellátásukat, ha nem lenne segítő családtag, rokon.
Nincs elég teszt, nincsenek elégséges területi adatok. Ergo be fogják vezetni a lakhely elhagyási tilalmat, mert nincs más hatékony eszköz. Rá kell készülni adminisztratív, rendvédelmi és jogi oldalról, de ez csak idő kérdése. 70 év felett már most sem kellene kimenniük, bár ez csak kérés volt a Kormány részéről a kormányrendeletben, nem kikényszeríthető. És Olaszországban vannak 30-as, 40-es években járók is súlyos tünetekkel. Még nagyon az elején vagyunk az egésznek...
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.