Egy városban, faluban nem az számít, hogy milyen párt, hanem hogy ki a polgi. Az új győri ember állítólag jó karakter, talán orvos, ennyire nem néztem utána. A másik meg valami 2 dimenziós senki volt hozzá képest. De lényegtelen, ez a forever topic 😅
Nem vagyok Győri, így nem tudom. Amit én látok, volt egy ellenzéki összefogás által jelölt emberke, és volt egy fidesz által támogatott jelölt. Innentől kezdve, ha nem tetszik a fideszes polgármesterek gazdagodása, akkor be kellett volna húzni az ellenzékire. Ezt én így gondolom. Tökmindegy milyen arc áll ott, ha támogatva van az adott zászló által, s ha az emberek nem értenek egyet a támogató párt által képviselt értékrenddel, akkor nem kell rászavazni. Ez történt? Nem ez történt. Lehet elvi kérdéseken vitatkozni, hogy a személy nyert, nem a párt, stb stb ezt kifogásnak érzem. Amit kapott Győr a liberális, ellenzéki médiától, simán ellenzéki győzelem kellett volna legyen.
Azért vigyáznék a 2 év múlva ellenzéki győzelem gondolatával, meg az erre való spekizgetéssel, hisz még fél időnél járunk. Nézd a Győri választást. Ha a jachtozás, meg kokós kurvázás, akkor előnyt adott az ellenzéknek, mint ahogy eddig gondoltuk, akkor most bőven 2/3al nyernek Győrben. De nem ez történt. Sok víz lefolyik 22-ig, látszódik, hogy a kommunikációban is van változás, majd az ellenzéki önkormányzati vezetés, ha nem annyira jön be az embereknek, akkor ismét nyerni fognak, ha nem is kétharmaddal.
Én osztalékot várom és nem kell adnom. Majd osztalékból is megélek és még máshonnét is csurran-cseppen. Valószínű adogatom 1000 felett,a kérdés csak az,hogy mikor?
Profit nem lesz, mert a szabad profitot, de szerintem inkább a szabad cashflowból vásároltak saját részvényt, a mostani szinthez képest elég drágán! Arról, hogy a vezért kegyvesztett lesz, sajnos nem csak a spekik beszélnek,................
A cég szép jövő előtt áll csak ez látszódni fog e az árfolyamban az a kérdés? Egyelőre ez opus 2.0 , pontosan az játszódik le itt is mint ott, csak gyorsabban.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.