Informatika a jövő. Az biztos.Ha a gyj jó leszés esetleg kb egyidőbe bejelentenek egy komojabb akvit, akkor van esélye egy erőteljesebb felugrásra. Ez persze spekuláció. De a tőzsde nem ez? Néha mellé lehet nyúlni. De nem mindig.
Így igaz, és minden jel arra utal hogy rendben lesz..! Ha pedig a jövőt tekintve villant valami komolyabbat a vezetőség, gondolok itt akvikra, együttműködésekre, esetleg 5G-vel kapcsolatos hírekre, azonnal olcsónak gondolnánk a mostani árfolyamot!
Meglehet, talán még csúszni is fog, de előbb utóbb fordul szvsz. Azt látni kell, hogy ezt az egész szakadást, pánikot a kicsik gerjesztik egymás közt, és csorda szellemben adják egymást alul licitálva. Aki mint befektetés tekint a cégre, annak én úgy gondolom, hogy ezek már jó belépési pontok..
Azért ez a rengeteg felsorolás nagyon szép évet-jövőt sejtett. Tavaly (ősszel) elnyert munkák nagy része áthúzódó,azaz idén realizálódik. Idén még több megrendelés lesz mint tavaly. Egyébként tavaly az elnyert pályázatok február 12-én kezdődtek. Már idén komoly előnyben vagyunk :D
Igen, sajnos sejthető volt. Azt viszont nem látom át, hogy itt ezen a szinten miért jó eladni, ennyit ér a cég jelen helyzetben is, nem véletlenül pattant már vissza többször is ezen szintekről, most is ez lesz..!
De utána rögtön vissza is pattant. Én ezeket a folyamatos kisebb,nagyobb csorgásokat nem szeretem. Innen szokott írdatlan hosszú lenni a felkapaszkodás. Ha esetleg!
Gondolod hívni kezdik a kisbüfiket, hogy miért adták el? Itt nem voltak nagyok, esetleg nagyobb kicsik. Nézd vissza a rogán patkány eladásait, na az teljesen más volt
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.