Nem tudom levezetni de szerintem itt ezzel nem vagyok egyedul.Azt sem tudom,hogy milyen akvikban gondolkodnak.Ezek nagyban befolyasolni fogjak a jovobeni novekedesi terveket. Ezert is varhatoak extrem mozgasok a papirban.
Sőt legyen 20 helyett 30% növekedés, az 3.7 mrd nettó eredmény, vagyis 39 Ft eps, 20-as p/e mellett ez 780 Ft célár. Azt mondom, ez is lehetséges, kivéve ha valamelyik bennfentesnek sürgősen pénz kell a malacból, mint az már megtörtént
Kulonleges kepessegeid lehetnek,ha te most kiszamolod az ev vegi arfolyamot.Foleg,hogy tisztaban vagy azzal,hogy ezt eddig sem lehetett itt meg megtippelni sem.
Itt van előtted az aktuális élő példa a gyorsjelentés... a várt 2,5M a valós 2,83M! Nem fognak olyat belengetni ami elérhetetlen, inkább alá van becsülve..
A dinamikus növekedés tovább folytatódik:
• a növekedés üteme 2020-ban várhatóan 20% feletti lesz;
• a 2020-as évet követően hasonlóan dinamikus éves növekedésre számítunk,
• a fenti növekedési várakozások organikusak, amit a tervezett akvizíciók tovább
növelhetnek. Azt mondják,hogy 20% feletti és akvi is lesz ami nagyon jó!
Olvassák a fórumokat 😁 Tehát +20%, fair értéken 500-600 között várható év végére, jövőre 700-800 között. Bankbetéthez képest elég jó, no de nem 2000, ahogy én reméltem hívő koromban. Ebitda 8% vágy, vagyis a nettó eredmény sose lesz 10%, pedig ezt is reméltük. Mivel jó sok tendert nyert, nem értem hogy jön ki az év végi 60mrd cél, ez azt jelenti, hogy a lassulás valós probléma, nem sok tender fog érkezni idén, csak a várt +20%. Javítsátok, ha rosszul értem
Ez ám a klasszikus piacbef :)) Még ha oda is van írva hogy kikerik maguknak ezt annak kategorizalni :)) De enélkül is meglett volna az up ma, usa miatt.
A 4iG Nyrt.
rendkívüli tájékoztatása
a 4iG Nyrt. 2020. évre vonatkozó rövid-és középtávú célkitűzéséről A 4iG Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (székhelye: 1037 Budapest, Montevideo u. 8.,
cégjegyzékszáma: 01 10 044993, a továbbiakban: „4iG Nyrt.”) ezúton tájékoztatja tisztelt
befektetőit, valamint a pénz- és tőkepiac szereplőit, hogy a 4iG Nyrt. a mai napon (2020. március
3. napján) – jelen rendkívüli tájékoztatás mellékleteként – publikálja a befektetői tájékoztatóját,
mely tartalmazza a 4iG Nyrt. 2019. évre vonatkozó eredmény kimutatását, valamint a 2020. évre
vonatkozó rövid-és középtávú célkitűzéseit az alábbiak szerint:
1. A 4iG Nyrt. célja, hogy a következő két évben a magyar informatikai piac első számú
intergrátor vállalatává váljon.
2. A 4iG Nyrt. kimagaslóan eredményes 2020. évre számít, mivel jelenleg 23 milliárd forint
szerződésállománnyal rendelkezik a 4iG Nyrt. (Összehasonlításképpen a 2019-re vonatkozó
szerződéskötés értéke az előző év februárjában 11 milliárd forint volt).
3. A 4iG Nyrt. tervezett növekedésének üteme
− 2020. évben várhatóan 20% feletti lesz, míg a
− a 2020-as évet követően hasonlóan dinamikus éves növekedésre számítunk.
− A fenti növekedési várakozások organikusak, amit a tervezett akvizíciók tovább
növelhetnek.
4. A 4iG nyrt. középtávú (ami 2-3 éves periódust ölel fel) célja a 8-10%-os EBITDA árrés elérése.
5. A 4iG Nyrt. 2019. év eredményei alapján osztalék kifizetését tervezi, melynek kifizetéséről az
Igazgatóság és a Felügyelőbizottság előterjesztése alapján a Közgyűlés a 2020.áprilisában
dönt.
A 4iG Nyrt. továbbá felhívja tisztelt befektetői, valamint a pénz- és tőkepiac szereplői figyelmét,
hogy a fent ismertetett, a 4iG Nyrt. 2020. évi célkitűzésére vonatkozó tájékoztató nem minősül a
tőkepiacról szóló 2001. évi CXX. törvény 5. § (1) bekezdés 9. pontja szerinti, illetve a befektetési
vállalkozásokról és az árutőzsdei szolgáltatókról, valamint az általuk végezhető tevékenységek
szabályairól szóló 2007. évi CXXXVIII. törvény 4. § (2) bekezdés 8. pontja szerinti befektetési
ajánlásnak, illetve befektetési elemzésnek, ezáltal nem minősül olyan, a 4iG Nyrt. pénzügyi eszközeire, tőzsdei termékeire, vagy magára a 4iG Nyrt.-re vonatkozó olyan elemzésnek,
javaslatnak vagy más információnak, amely alkalmas arra, hogy befolyásolja a befektetők
döntéseit. A tájékoztatás a 4iG Nyrt. 2019. évi eredményeit figyelembe véve tartalmazza a 4iG
Nyrt. 2020. évre vonatkozó célkitűzéseit. A 4iG Nyrt. fenntartja a jogot, hogy a fent ismertetett
célkitűzéseit a jövőben a gazdasági folyamatoknak megfelelően módosítsa, így nem vállal
felelősséget a jelen tájékoztatásban szerepelő célkitűzésekért.
Melléklet: Befektetői tájékoztató.
Budapest, 2020. március 3.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.