A kitörési kísérlet a háromszögből csúnyán behalt, most már inkább ékelődésnek néz ki a dolog. Ez a visszaütés nagyon váratlan és erős volt, úgy szvsz ez lesz a fordulópont.
Most olvasom, hogy Cimballi szerint lehet, hogy már láttuk a tetőt.
A játéknak mindjárt vége!
A jövő hét Mo-n a kijózanodás kezdete lesz a pofon amit "kapunk" nem lesz kicsi!
Hétfőg már nem leszek, mert hajnalban elmegyek!
Hajrá szabadság! :-)
Hát... akkor zárom shortjaim (23800 felett) és várok egy új beszállóra. Demóra visszatérve: csak próbálgatom a pozikat a játékpénzzel. De szerintem ma még újra lefordul a korrekció után. Ha meg nem, akkor buktam egy kis játékpénzt...
A 23600-ról nyitott shortjaimat nem féltem egyelőre. Napközbeni mozgások alapján nem zárok pozit. Túl sokszor kiráztak már a pozimból, ezek a ki/letörések. Ha napközben kitör, majd visszahull az nem árt a pozinak. Ha zárás előtt jelentősen magasabban áll, csak akkor zárok. Meglátjuk, mit hoz a holnap... Most demózok sp-vel, 1139-nél nyitottam újabb shortot, de sajna csak játékpénzt termel.
Szvsz is a Bux megcsinálja fel az irgalmatlan réssel kitörést . A pesti fiúk minden csibészségre képesek. Ezért óva intek mindenkit az elbizakodottságtól. A piaci trend a long , és a lezárása annak az irgalmatlan kitörés fel. Aki ezen sorokat nem vési az agyába súlyosan fog fizetni !!!
15:25 kor a magammal folytatott polemia csúcspontján
el kezdtem tradelni egy számlát (demo nem demo?)
Utána elmentem és most értem vissza,
50.000 USD alaptőkére lett 52.413 USD
2.413 USD nyerő
Lehet látni hogy mit kötöttem mire tettem stop-ot
mire nem, hol nyitott, hol zárt,
Tessék átnézni, várom a tiédet
Szó elszáll Kötéslista meg ott van a képernyőn
Na igen, egy dolgot elfelejtettem közölni: Én még nem tudok abban hinni, hogy a 2007-es nagy esésnek megvolt a teljes korrekciója. A 2009.02-2010.05-ig tartó rally még csak a korrekciós hullámok közül a A volt szerintem. Ha a korábban említett célárak körül megáll az esés, akkor lesz meg a B pont az elméletem szerint és akkor onnan az idei májusi csúcs fölé mehetünk. Ha az általam számított célárak alá megyünk, akkor hiszem el, hogy megvolt az esés korrekciója és jön az armageddon szerű újabb hullám.
Nekem régebb óta van Panny-m és most sem szándékozom eladni. Azért még mindig nagy kockázat van a papírban . Miskolcon is 12km vezetéken mire elviszik a fűtőműhöz a vizet visszahűl 50fokra ppffffff
1012 határidő
ELSŐ!!!!