Most volt egy kis időm, olvasni. Szerintem nem kéne a transportnak már innen feljebb mennie hogy veszélybe hozza a lokális csúcsot, amikor a gazdaság nincs is a csúcson. Ideje volna egy kis korrekcót látni ott is! Ma pillanatnyilag nehezék a kosárban. :))
A záróra már kijöttem a sacc/kb -bol! Bízom, hogy reggelre messzebbre kerülök ettöl a zónátol:D
Na jó, beregeltem. Van egy 5000 usd-s demo számla 100-as tőkeáttéttel, ami hétfő déltől lesz aktív.
Akkor majd hétfő déltől bűvészkedek rajta, hogy lenyomjuk a románokat:)
De most ez a magyar-román is pénzdíjas? Mintha csak a régiós versenyek lennének azok...
Ez egy versenygyőztes lapja volt, éppen lesz hétfőtől egy magyar-román területi verseny (2 hétig tart), regisztráljon akit érdekel és nyisson demo versenyszámlát.
pénzdíjasnak tűnik. link
Hi!
Tegnap este írtam #35478 hsz.-ben, hogy dax oldalaz 2 hete, és 63xx-ről short tuti pozi. Tegnap 2x megléptem, de ma nem voltam, és nem is akartam kereskedni.
shark2009:
Ja gépeknek kellene lenni. Amúgy nézem eurchf-et, hogy az is szépen tart egy emelkedő trendet 3-4 hete, és trendvonal érintésekor mindig long nyitható. tuti gépek kereskedik.
Amúgy hétfőn kereskedek legközelebb DT, mert nagyon elfoglalt vagyok..
Dax ma is 2 fej váll shortra jó volt!!!
Tegnap bux 2x bejött ma is!!! Ez csak short volt!
Ennél egyértelműbb napokat nehéz kifogni!
Holnap már nem mernék nagyon kapkodni a a hó vége miatt!
Péntek szintén hó nyitó! kérdéses merre mutyizák lesz!
valódi pénzzel az életben nem ért vna el ilyen eredményt :) az érzelmeket nem lehet teljesen kizárni, ezért lehetetlen embernek így kereskedni :) gép az lehet h tudna :)
Elég volt tegnap a DT. Ma nem kereskedtem, mert egész nap úton voltam. Most néztem rá a chartokra pár perce, és megnyugodtam, hogy daxli oldalazás 2 hete szépen lekereskedhető még mindig.
Csak shortolni szoktam a daxot:)
1012 határidő
ELSŐ!!!!