Szarvasvadász ajánlotta kb egy fél éve.
Innen lehet letölteni a ret classicot. Ez ingyenes. Van valami fizetős változat, de az lényegében megfizethetetlen.
Egy gond van vele, hogy a kötéslistákat saját magadnak kell bepakolni az importexport files mappába.
A különböző időtávon több lehetséges számozást dob ki feltüntetve a valószínűségét stb.
Nem csodaszer, sokszor különböző időtávon ellenkező irányba várja a mozgást, de azért nem rossz.
Szarvasvadász tett fel a használatáról egy útmutatót: link
28565 hsz link
28679 hsz
Van egy olyan irányzat a Bux-n , hogy elkedvetlenítsék az embereket. Ez a játék itt lefutott fiúk,mint mondtam már annyiszor. Ez már csak azért van nyitva , hogy elmondhassák létezik magyar tőzsde. Gyakorlatilag nulla. Lehet visszamenni dolgozni, ne itt lopja senki sem a napot. Persze innen a Forexre, és a Pókerre mennek :)) Ez meghalt.
Adatnak van értelme?
múlt hét pénteken is a jó adatokra döntötték be az amikat.
biztosan lesz valami elégedettségi index, megkérdezik Mari nénit micsigenben:
-Mari néni, mennyire elégedett a gazdaság állapotával?
-Lelkem nem nagyon, elromlott a családi traktor alkatrész kellene hozzá de nincs rá pénzünk. (egy strigula mínusz)
Nagyröfik erre:
-Te Joe ez a Mari néni nem valami elégedett, döntsük be az Otp.-t
(remélem mindenki viccnek veszi a helyesírási hibákkal együtt)
hát usa irány is néha eléggé kiismerhetelen.. ez a sávozás itt 1130 és 1150 között kissé érdekes, nem ezt vártam.. igazán eladó sincs, semmi giga szakadás arra, hogy nincs komoly vételi erő... furcsa....
Mer itt már valaki vásárolni?
Ha az ember a dax futit is nézi napközben, a longolástól biztosan elmegy a kedve.
A bux -on a shorttal sem lehetett túl sokat keresni.
Akkor legalább esélyed van hogy jó irányt válassz egy rv ben napon belül. én 6 hete kezdtem és itt szüttyögünk hitelt adva kwi elméletének a helyben toporgó drarlónak. :((
Ne bánd hogy nincs pozid, én longban ülök, a grafikon egyre rosszabb képet fest, de a shortosok sem érezhetik magukat biztonságban. 23350-400 feletti hati zárásnál indulhatna meg egy nagyobb emelkedés.
1012 határidő
ELSŐ!!!!