Úgy kezdtem, hogy ha... Bár én hiszek a 2007-es eső trendvonalban, ami nem szabad, hogy engedje följebb 1160-nál. A longra reagálva, pedig idő kell minden nagyobb mozgáshoz és változáshoz...
Amennyiben A igen, akkor lehet, de utólag sokkal könnxebb ráhúzni a sablont, mint előre felrajzolni. Nekem legalábbis nem nagyon fekszik. Maradok az egyszerúbb jelzőkél.
azért ilyen drámai dolgok nem lesznek. jó a panni.. menni fog még fel ez nem vitás.. csak nem töretlenül.. korrigálás meg pihenő lesz a hegymenetben rendesen....
Totem!
Paniban igazad lesz szerintem is! Én már eladtam kicsi +-ban!
Lesz az még 860, de 800 is lehet addig várom le!
Oda nem írom nekik mert úgy sem hisznek majd Nekem, Nekünk!!! 860 az bizti!
Egy kis kiszámolósdi: Ha a május óta tartó esés az A hullám volt, mára kijelöltük a B végét, akkor a most következő C hullám célára minimum megegyezik A-val. Számokban: 25600-20600=5000=A, akkor C=23700-5000=18700 <- ez lehet a célár. SP500-nál: A=1200-1010=190, C=1158-190=968
Vélemény?
hát 100-ból lesz holnap 98-99 nyitóban, abból még ki tudsz.. bár ha feljebbről vagy?! nekem régóta nincs ecom, meghalt... viszont van panni még egy kevés, rába, phyl, egy kicsi keg... na meg mtel és oti is... telkoval szopacs van.. otiból holnap repdesek kifelé...
panni egy szépet fog esni, a sok elvakult a panni topicban lehet pislogni fog...mondom nekik, hogy szépen beálltak eladni 1000-re és nemsokára indul le, de nem hisznek nekem... nah persze lehet még csinál felfelé új csúcsokat, és szépen megy majd fel... de az sem ma lesz...
Így van! Ezért a tőkeáttétből vissza kell vennem.
Devizáknál elég lesz az 1:100, mert a mostani 1:300 túl durva.
Hétfőtől Admiral magyar-román 2 hetes forex derbi (tegnap 17 óra körül linkelték). Azt is kipróbálom majd.
myrath: forex topicot "likviddé" kell tenni, hogy ne ide szemteljünk:)
1012 határidő
ELSŐ!!!!