Ennyire előre nem gondolkozok sosem, egyelőre még 5650 az elsődleges célár, amit elérhet az oti, 5100 felett még ez a szcenárió van nálam.
De inkább bux 1112ben folytassuk :)
Ennyire előre nem gondolkozok sosem, egyelőre még 5650 az elsődleges célár, amit elérhet az oti, 5100 felett még ez a szcenárió van nálam.
De inkább bux 1112ben folytassuk :)
szerintem az ABC korrekció már megvolt.
Az általad megrajzolt B pontból nem kéne, hogy legyen C.
Péntek délelőtt meg is volt az első le hullám korrekciója. Semmi nem utal emlkedésre egyenlőre. Ha pénteken megtartottuk volna az emlkedést és hétfőn folytatjuk fel 21,800-ig akkor stimmel a rajzod. De az emelkedés csak korrekciónak tűník.
Szóval vétellel csak óvatosan a közel és hosszútávú jövőben.
Ja és persze, ne hallgass senkire én is megfizettem ezzel a tanulópénzt.
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Remélem mindenki elégedetten dörzsölgeti a tenyerét amikor számba veszi az idei határidős bevételeit ;-) Viszlát a BUX1112 topicban!
Én tegnap lezártam a 1012-es shortot 21250-en, ma nyitottam 21990-en 1112-es shortot.
Az Egis nem semmi volt ma.
Teloba gondolkozok egy vételen, de egy kicsit még drágállom. :)
..igen..ezt kell majd megtanulni...és ráárezni dolgokra...de a legjobb a saját stratégia...ha az alapján kereskedsz,akkor sikeres lehetsz...
..én 2 milla bukót hoztam vissza a héten,és a mai napot már 500 e pluszall zártam...de előtte nem pánikoltam,mert bíztam a stratégiámban...csak ki kellett várnom amit elterveztem...és be is jött..
..jó tanács..soha sem szabad hallgatni senkire,legfeljebb mérlegelni amit mondanak...a döntést a saját elveinkre,tudásunkra támaszkodva kell meghozni....
...ja és a tanulópénzt előbb vagy utóbb mindenki megfizeti...addig nem is lehet sikeres senki...legfeljebb szerencsés...de tudjuk az meg forgandó..
hatalmasak, pepe, csak, amit írtam is h olyan szinten elbizonytalanítottak sztem mindent és mindenkit itt a béten, most meg már azért fosok, mert jól éreztem dolgokazt, nem léptem...most jön majd az h lépek és szar lesz, nagyon nehéz, az erste is h ilyen rugalmatlan ezzel a pénzpiacival is, ez is nehezíti a dolgomat.
Nem nagyon nézem már.
Csak pislogok az euron, hogy kihagytam, mikor törte az 1.32-t. De sebaj. Majd januárban kereskedem újra.
Dax meg tényleg elég vonzó shortra. Én 1 hónapja 7100-as célárat számoltam ki neki. Azt nem érte el. Lehet már shortolni kell 7000-től 6300-ig:)
bakker mindenhova beálltam basztam rá h befektetési hitelre, de semmit nem kaptam mi volt itt, égis hihetetlen és átfutott az agyamon többször is h 19600-on venni kéne, százezret tisztán, még többetfogtam volna rajta ha záróban dobom, haragszom magamra, a franc enné meg, bazzeg az összes elgondolásom bejött volna szinte, mikor meg majd lépek végre majd nem jön be, richtert venni kellett volna záróban, csak záróban már senki nem adta, hú
otp-sek viszont szívtak. Egist meg nem értem, mert pofozták egész nap, és az osztalékos hír meg nem számít. Szóval valakinek írtó sok egise lehetett, és fontos volt neki a záró:)
Bux1112 hozta a kötelezőt, és ma is 22k alatt zárt.
Hétfőn kamatdöntés, és mehetünk egy fiboval lejebb:)
1012 határidő
ELSŐ!!!!