ez a mai nap, akarcsak a tegnapi eses egyszeruen kereskedhetetlen.
hagyom is egy idore a 150-es kt-jukat.
talan oktoberben lehet majd vele kereskedni...
A vicces az, hogy az alapjaim értéke nemhogy növekedett volna, inkább csökkent a mai napra.. (pl. szeptember elejéhez elejéhez képest), pedig az indexek jóval magasabbak vannak, mint akkor.. (eddig azzal megfelelő irányban mentek. most meg?!)
A fenébe , nem tudok angolul. Gondolom a Fed vásárolt ennyi összegért ezeken a napokon. Nálunk is a Hedge-k húzták fel, mert ép ésszel azért itt már nem kellene vásárolni. Éppen ezért nem tudunk esni sem, mert alá állnak minden esésnek is. De ez már annyira nem természetes beavatkozás amit csinálnak, h gyomorforgató. Mondom én ezt pozi nélkül szinte. Aki meg tartja a shortot az szépen szív.
így már érthető h miért gyengül a dollár ilyen ütemben, meg persze az arany erősödésére is magyarázatot ad.....persze h nincs forgalom kint...már csak a fed vásárol meg néhány csatlósa......
a fed elindítja az emelkedést a többit meg a robotok elintézik......
Van hati pozim 5 hetes 22K alatti kevés, meg van 2hetes 23,6 fölötti 3xtöbb és 21000 alatt van a vételi megbízásom.
Pillanatnyilag nem állunk sokkal közelebb hozzá mint 2 hete :((
Pedig már tegnapő nyitóban azt hittem még adok rá , de mefordult. De napról napra csökken az esélye a növekedésnek.
Várok, kiülöm de még egyszer nem ülök ennyit,meghülyit a tétlenség, amikor egész nap jövök.megyek, a pozi meg nem megy, nem termel csak áll benne a pénz..
engem az dühít, hogy ezerrel megy a manipula, az elmúlt 3-4 napban alig mozdult valamerre, pedig a világ tőzsdéin azért volt mozgás rendesen. A BUX pedig ~1,5%-ot tud felmutatni...
1012 határidő
ELSŐ!!!!