Te aztán nem semmi vagy.
1 hónapja minden áldott nap azt ecseteled, hogy így meg úgy szakadni kellene.
Nem tudod a piacot befolyásolni, ne akarj okosabb lenni nála, csak rosszul jársz.
Ez rajtunk egyáltalán nem segít!
Ha ránézek a grafikonra , még az is lehet hogy ott is zárnak.
Ahogy telnek a napok úgy csúsznak az ígéretek . link
4 év 150e új munkahely lesz, de mennyi szűnik meg? Most majd már 6 hónap után kiregisztráltatják a munkanélkülieket hogy az adat javuljon?
Hánynom kell!!!
Okos nép a más kárán tanul, mi a magunkén sem!
Szart sem érnek vele most is a dolgozók 80%-ka 17%-os adóval van adójóváírás mellett ami nem kis pénzhányad a fizujukban. Ha eltörlik a szuperbruttót akkor még lehet, hogy ezek az emberek rosszabbul fognak járni. A járulékok ami borzasztó magasak, tb, nyödíjj, eü.. stb. A nagyok és jól keresők pedig úgyis max tőzsdéznek a plsuz nézzel vagy valamilyen egyéb befektetésbe teszik vásárolni nem fognak sokkal jobban és nem számottevő!
Már írtam, hogy nem az adó az érdekes, hanem a TB!
Egyébként meg az már hányadik "kör" a szövegben?
Majd ha elfogadják a törvényt akkor lesz biztos.
Vakmajom mai kommentje:
"Úgy látszik, a vezetők korrekció alatti jó viselkedése - meg se rezdültek - többet nyomott a latban, mint a három eső nap, indexeken is egy nap alatt ledolgozva három nap esése, ami impresszív viselkedés, le lassan, fel gyorsan.
Ami még érdekes, hogy nincsenek ehhez az egészhez különösebben jó hírek, sőt, inkább rosszak vannak, főleg az EU-ról (permanens írcsődpara), de amcsikról is (-új lakások ára 7 éves mélypont, csökkenő megrendelésállományok), a rossz hírekre való menés értékesebb."
Sajnálom hogy fel kell ébredned! :(
Én kb akkor voltam annyi idős mint most te amikor a fityisz először ült a kormánykerékhez.Felettébb kijózanitó volt a ténykedésük az igéreteikhez képest. Azóta csak folyamatos kerékkötői a gazdaság fejlődésének, most is visszafejlesztésén dolgoznak. . 104 nap!
A munkád ugyanúgy szuper mint az enyém, csak ugye árut az venne akinek van mit elkölteni, hitelért meg többségben az folyamodik akinek nincs(kicsiben) , nagyban pedig akinek olcsóbb az idegen tőkét üzemeltetni, mint a sajátot. Nehéz kiválogatni nyilván melyik ügylet kockázatos. Ahol én élek a házaknak majd mindegyike hiteles 100 feletti db rol beszélünk kb 5 éves távlatban és eddig 2 röl tudok akinek mennie kellett. Kiváncsi leszek mi lesz a következő 2-3 évben.
1012 határidő
ELSŐ!!!!