Igaz, de soha nem merek shortot nyitni ekkora örömködésben, pedig a KT tényleg indokolta volna, szűk stoppal, pici kockázattal. Mindegy, elmúlt. Majd holnap talán, ha a napos sts is azt mondja.
Ez különben szép mozgás volt ma, kb ilyennek kellene lennie mindig. Dax 230 ról visszafordult SP is ahogy a nagykönyvben meg van írva. Az a kicsi túlhúzás okozta ezt a baromi eufóriát?? :)))
Tegnap nyilatkozott - a Gazdasági rádión leadták - a Magyar Tőzsde elnönke az automatikus kereskedésről;
Nem lesznek brókerek (már most sincsenek sokan)
csak programozók leszenek és befeketető házak;
És a sor végén megjelennek a kisbefektetők
akik egyik vagy másik programozott kereskedési
felülethez csatlakozhatnak, ez zajlik most;
Elliott Wave is csak azért működik mert sokan
ilyen alapú rendszereket programoznak (szénné
szkenelik az összes létező idősíkot, húznak belőle
egy egyenleget, megnézik hogy melyik pont elérésének
mi a valószínűsége, súlyozzák egy korábbi adat alapján,
és megteszik a téteket) a befektető csak a befektetni
kívánt pénzt mennyiségét adja meg a többit a program
kiszámolja // esetleg van még mellette egy kockázat
válalási szint/hajlandóág, [don't know]
Trendkövetés vagy nem trend követés ez itt
a kérdés, (pozició méretezés 60%-os drawdownra,
vagy 1%-os stopra)
Dgyönyörű up trend csatorna van felfelé,
2x is eljátszották, hogy M15-ön pull-back-re hozzák
és onnan mennek fel; Harmadik után ki szokott hallni;
Vagy giga nagy up lesz = (lassu aljas sunyi emelkedés)
olyan mint márciusban
volt és a lufi majd kipukkan 1-2 hónap múlva, vagy leszakítanak snp.500-ban 1078-ig záros határidőn belülk 1hét (, és
újra indul a játék;
Ja a bohócsipkát feltettem
Törölt felhasználó2010. 09. 09. 16:20
hmmm...ahogy elnézem hátiban szépen kivadászták a stoppokat, aztán visszajött az ékbe
Technikailag érthető, hogy visszaindulunk, de most mi történt, hogy pár perc alatt 200-at (vagy mennyit) pottyantunk, úgy, hogy kint nem indult még be igazán az esés? Valaki mondott valamit a narancsos táborból? (Mutyi vagy belátták, hogy túl van árazva valami?)
Én esésre nyomom tehát sejtettem mi lesz.De ekkora átbaszást!Azt hittem hamisították.(végülis azt csinálták csak valamilyen szinten legálisan bezzeg ezt nem hirdetik előre!:)Kiráztak mindenkit mi?:)
Nagyon sokszor az is előfordul amikor MOl árfolyamot a világpiaci kőolajárral magyaráznak, ejtenek be, fél év múlva húznak fel. Most minden részvényt felhúztak, ez a menő.
Istenem, ha tanultam volna rendesen...most brókerkedhetnék egy bef alapnál és szénné röhögném magam a kisbüfik nyivákolásán miközben veszem a halott piacokat játékpénzzel és felelősség nélkül!!
Áááá...
Na majd az onokáimból brókert taníttatok!
Biztos lesz még majd akkor is tőzsde, csak renminbi lesz a játékpénz
Hát igen , Pista bácsi ez a cikk nagyon jó példája annak 2-3 hónappal ezelőtt ilyen cikkel riogatták az embereket. Ezek tényleg ellentétesen cselekednek , mint amit mondanak. Ekkor Görög felár csak akkor volt
Mivel én nem szeretem a nagyzolást és mostantol örömőnnep van lelépek. Ettöl az önámítástol a kedvem is elment. 1 hét mulva vissziajövök hogy megszámoljam mi történt. További jó kereskedést!
1012 határidő
ELSŐ!!!!