Tulajdonképpen mindennel egyetértek veled.Nem nehéz fordítani egy másfél éves longot.
Bár csak igazad lenne a pár ezressel.Nem is merem megtippelni hol lehet a BUX hati pár hónap múlva.Egyenlőre érje el a 21300.
Nem ragaszkodok a helyességéhez. De van türelmem, és ráérek. Amúgy októberben is jó nekem 5000 esés 18k-ra:)
Nem kérdéses, hogy a nagy-nagy főtrend eső.
nem minden szám stimmel....
nekem olyan érzésem van, hogy már görcsösen ragaszkodsz a pozid helyességéhez...ezt a piac nem szokta értékelni...
de drukkolok, hogy ki tudjál mászni belőle...
Talán Cimballinak írta egyszer egy elliotos nagyfej, hogy ahány napig esik usa, annyi napig "konszolidálódik" utána, azaz oldalaz a következő elmozdulás előtt. Ez felfele is igaz lehet.
Lehet nem pontosan fogalmaztam, de kb van egy ilyen általában. Tehát van egy tehetetlensége a tőzsdének, és nem lehet egyetlen nap alatt fordulni.
Usában is az első és az utolsó óra érdekes mindig. Bár ott a befektetők csakis a zárót nézik.
Szerintem, ha újra 1040 közelébe kerül az snp, akkor azon 4x már át fog szaladni, és 1000-1010 állíthatja meg. Persze felfele is érdekes lehet a 1030 elérése...
Bux meg egy "jól táplált kisgyerek", épp ideje leadni kilót, azaz pár ezrest magyarán:)
Mit szüttyög USA?Ha egyszer esni akar miért nem hagyják esni?Aztán ha valaki akar a jövöheti sok makro hír után még venni akkor olcsó visszaveheti.
Jövőhéten eljön az igazság pillanata?Kitör a sávból vagy lemegy 1040-re megint.
A gratulácioval egyetértek, de minden cégnek a profit a legőbb szempont, különben mi értelme van a vállalkozásnak.
A szocializmus az ősközösség felbomlásával véget ért, nem működik!
Hoppsz, most látom, hogy ma megkóstoltuk a 22970-et (céláram felső szélét nagyjából elértük), ami ettől viszont fontosabb, hogy a hullámlefutást megerősítő kontraindikátorok szerint még nincs készen ez a le hullámunk. Úgy hogy a hétfő valóban érdekes lesz.
Hoppsz, most látom, hogy ma megkóstoltuk a 22970-et (céláram felső szélét nagyjából elértük), ami ettől viszont fontosabb, hogy a hullámlefutást megerősítő kontraindikátorok szerint még nincs készen ez a le hullámunk. Úgy hogy a hétfő valóban érdekes lesz.
Gratulálok azoknak akik elprivatizálták "fillérekért" a MOL-t és annak is aki most visszavásárolja. Talán megérem majd 70 évesen hogy a mi érdekeinket nézik és nem a saját zsebüket. Gratula MINDEN eddigi kormánynak.
1012 határidő
ELSŐ!!!!