Vagy nem, mert itt a 10 percben még ráhúznak bár őszintén nem értem az értelmét amikor LE van.
Akkor van 1,5 óra a folytatásig és utána esik. Mindegy ! Jó pihenést mindenkinek.
Azzal teljes mértékben egyet értek, hogy az MNB, és állami alapok játszanak a kicsik ellen. A terv a kicsiktől elszedni a pénzt, most felfelé. Két évvel ezelőtt lefelé csinálták a végtelenségig. A hitel kompenzációra kell a pénz. Ha ajánlhatok valamit, sok pozit ne vigyetek át másnapra, mert csúnyán kivégzik azokat, akik a szabályokat nem tartják be. A másik ajánlatom, felejtsétek el a BUx-t menjetek a Forexre, ottt hétfőtől péntekeig érvényes a stop., ha beteszitek. itt soha mert réssel kivégeznek akkor is.
No és a technikai rajzokat 2-3 éves időtávban is meg kell tenni. Nagyon jól mutatja egy hosszú emelkedő trendben vagyunk .Közép részen haladunk, mely szerint akár 250 pont is van lefelé SP-ben , de még több felfelé. A Bux kicsit lemaradt eddig.
Tök teljesen mindegy mit mondanak. 1 játék van. mond amit hallani akarnak csináld az ellenkezőjét. 4+4 éve erre készültek. már nincs tabu csak a cél van, visszafizetni a hitelezőket, mert különben kampeca!
Mint mondtam pár nappal ezelőtt, bőven van tere az emelkedésnek is. Milegyen kicsit kételkedett ebben :) Ilyenkor éppen azt a haditervet alkalmazzák , amikor mindig tovább húzzák, esés nélkül. Nyúzzák a shortosokat , egyre többen hiszik azt h. itt a teteje és egyre többen shortot nyitnak. És akkor a legvégén brutál megrántások jönnek. Réssel nyitni és 1500-2000 pontot emelkedni na, amikor ez eljön utána nyugszik meg a piac. Ezt csak bejelentéssel tudják elérni.
Player: a régebbi shortodat még tartod? Vagy azt a pozit már zártad?
Törölt felhasználó2010. 09. 08. 21:20
Még megcsinálták ezt a fel kört, hogy mire volt jó, azt nem tudom, de szerintem azon kívül hogy Bp az égben zárt semmire. Szerintem nincs több fel kör megyünk le!
ehhez akkor a pozi méretét jócskán kellett növelned? nem lett volna jobb alapból egy stop az első pozi nyitásakor? nyilván jobban tudod, csak kérdezem, hogy te inkább pozibővítést csinálsz e mint zárást.
1012 határidő
ELSŐ!!!!