Azért észre kell venni, hogy Oti-ban is mindenki skandálta a 3500-at. Na már most amit a tömeg vár az nem szokott teljesülni a tőzsdén. A hati pedig amellett, hogy esőcsatornában mozgott, kialakított egy 2,5 hónapja tartó emelkedő szakaszt (trendet?)is. Erről sem igazán beszél senki. Longot pedig majd időben nyitni fogom:))
Persze ez csak SZVSZ.
A fordulatot egyenlőre én még nem látom, de van rá esély( huf továbbra is gyenge, chf erősödik).
Viszont az is benne van, hogy felhúzzák a nap végére, hiszen nincs usa, nem kell hozzá nagy pénz.
engem meg ma kellemes meglepetés ért, ránéztem egy régen használt számlámra, és még ott maradt 81 db orco, még valahol 1420-s beker árral.. az összes megmaradt pénzt akkor abba raktam.... (én sajna a többiből a normál számlán kiszálltam 1680 és 1780 között... az 1400-1430-s vételeimmel... most nézhetem a 2000 körüli árat...)
pannergyt csüt-pénteken vettem 820 körül.. volt sok.. 1000 felett... csak kellett másra a tőke és elkezdtem szórni... így csak 600 db maradt már... hát szopó látni itt fent...
Rászántam magam a belépésre és még a gondoltnál is kissebb a forgalom. Ha valaki rászán 1 kis manit, nagyon elvihetné az árfolyamot. Nyilván záróba meg is teszik.
Most már csak a szerdán nyitott egisből kéne kiszállni jó áron. Kicsit elhamarkodtam a vételt, a RET nem jósol neki nagy jövőt, nem igazán akarja követni a Richtert.
Nyitóban vettem pannerzsit, 7 perc múlva dobtam is (kicsit korán), mondjuk ebből nem megyünk a Seychelles szigetekre, de legalább jó kedvem csinált.
Shortnyitással én megvárom az alacsonyabb csúcsot, ha magasabb lesz, akkor majd a magasabb aljnál bevásárolok.
Hello!
Természetesen. Írtam korábban, hogy 23200 fölötti zárásoknál látnék gondot, és 22800 alatti zárásnál lennék nyugis.
Otp-re leszek kíváncsi, mert eddig az 50 napos mozgó szépen lefogja. Kell egy kis löket, hogy rendesen forduljon is:)
Ma gépközelben vagyok, mert ki kell pihennem a hétvégi bulizást, de holnaptól megint csak keveset nézek rá a tőzsdére, mert megyek ki a természetbe.
"Ez azt jelenti, hogy én most nem nyitok." valóban vannak olyan órák amikor nem kell nyitni semerre sem. Ellenben a pénzt dolgoztatni kell! Tehát kevés kontraktussal miért ne, stop-lossal ?
Ez a hét egyértelműen longos számomra. 3-400 pont van még felfelé. Szeptember vége, short.
Októbertől egy lassú nagy emelkedésre számítok.
Nem probléma számomra. Igen tévedtem akkor! Buktam is bux1012-ben miatta 400 pontot egyik hétfőn, de utána 3000 pontot vettem vissza 3 hét alatt, mert 5640-es otp-ből lett 4350-es:)
Most olvasom a napi.hu-n, hogy a nyugdíjpénztárakat megszívatták törvénnyel, és növelniük kell a forinteszközeik arányát.
Dejavu érzésem van. 2008.-ban is egy ilyen hülyeség után esett be a piac, és bukta el minden magyar nyugdíjpénztáros és nyugdíjas a 30-40%-át a nyugdíj-megtakarításának.
Ezt ki-ki a saját stratégiája alapján dönti el, mit jelent számára az "ideális árfolyam". Nálam a pozifelvétet szigorú szabályokhoz kötött, függetlenül az árfolyamtól. Ez azt jelenti, hogy én most nem nyitok.
1012 határidő
ELSŐ!!!!