Emelkedést lezáró alakzat formálódik a hatiban, amely végződhet egy lendületes fölszúrásban is. Ettől még bedőlhet a bear verzió, de a peremfeltételt pár napja megadtam ehhez.
Ha valóban megdől, a kialakuló csúcstól induló lefelé korrekcióban a teljes eddigi emelkedésre vetített fibo ~61%-nál hati shortzárás kötelező (becsült értéke ~22400 - 22700 között).
Ez inkább szerintem a július óta formálódó fej-váll alakzat jobb váll-teteje lesz 21600-as nyakvonallal. Persze még korai erre poziba lépni, úgyhogy várok..
Én ugyan se shortfun, se longfun, se hullámos nem vagyok, de a hati napos chartot semmiképp nem tartom fülescsészének. Ahhoz az alján min 8-10 egy szinten lévő gyertyának kéne lenni. Egyébként az tényleg szuper és megbízható alakzat - ha teljesül.
az upot támogatandó a hati naposon a korábbi fej-váll helyett a csökkenő trendvonal alatt mintha egy füles csésze figyelne kitörésileg felkészülve, és én arra emlékszem oktatásról, hogy ez egy egész jó alakzat napos charton... (célár valahol 22.4-22.5 körül)
kérdezném shortfan elliotistáinkat, mi a véredényük erről?
Szólj csak bele nyugodtan! Általában próbálom a momentum indikhez tartozó elveket is figyelembe véve felrakni a számokat, de már csak holnap nézek rá újra, mert késő van.
1012 határidő
ELSŐ!!!!