Jó regget!
Tegnap elengedet kézzel messzire mentünk, ma jön retorzio, vagy csak egységes visszahúzás lesz?
Nálam a rendbontásér büntetés jár.
Akkor viszont akár a 22xxx alsó feléig is juthatunk akár a nap végére.
Európai és Ázsiai STU szolgáltatás Prechteréktől ingyenes a héten, az alábbi linkről tudjátok tanulmányozni mit rajzolnak / gondolnak a DAX, FTSE, Nikkei, Hang Seng és társairól.
Zárásra javított egy kicsit a ft , de usd úgy néz ki lehet most indul be, olaj se nagyon vigéckedett.
A mai bejelentés, hogy mégis kel imf, meg hitel, meg megszorítás kétélü lehet . visszatáncolunk a védőernyő alá, mert különben halálos dózist kaphatnánk, de ez a tánc drágább lesz az előzőnél + lakossági bizalom csökkenés + mnb vezér beigazolodo előremutatásai további image vesztés a fityiszfőközgazdáknak (van még hova?)
Mindez nekünk holnap nem feltétlen emelkedést hoz, ha felkel a nap.De akár rosszul is értelmezhetem a dolgokat.
Ez a dax futi 6185 nálam hónapokkal ezelőtt behúzott szint. Nem is néztem, hogy fibo is esik oda. Szóval ha én egyszer ezt kijelöltem, akkor megvolt az oka;)
Valóban elgondolkoztató magyar államcsőd elleni biztosítási piac forgalma. Illetve a mai "csendes" Forint gyengülés is figyelemreméltó...
1012 határidő
ELSŐ!!!!