Topiknyitó: Törölt felhasználó 2009. 11. 23. 14:51

1012 határidő  

Nem is értem miért nem jutott sz még senki eszébe! YESSS!!!

ELSŐ!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2010. 09. 05. 12:31
No még egy kis insight.
Az Elliott rendszer semmi bizonyosat nem mond most, előzőleg tökéletesen megjósolta tulajdonképpen tickre aug. 6-ra az összeomlást, és ez zseniálisan teljesült is (otiban 20%, nem piskóta!). Jelen pillanatban két eset lehetséges, az egyik, h a mostani szintről jön a következő összeomlás: link vagy egy hónap múlva 1150-ről. link
Az egyik szintről 150-200 pontos esésnek kell lennie snpben, ennyit tudunk csak biztosan a rendszer szerint.
Ami még fontos, h az Snp az áprilistól eső trendvonalnál van.
Rövidtávra Buxban a 31-től indult impulzus befejezése után lesz egy szép korrekció, amely után ugyanígy a fenti két lehetőség szerint alakulhat a jövő. Péntek volt az első nap, amikor véget érhetett ez az impulzus, de erről sem mond bizonyosat a rendszer, még pár nap alatt jöhet benne az aug. eleji maxig egy esetleges 5-ös hullám, ha az elmúlt 2-3 nap itt a tetőn csak a 4-es volt, de már véget is érhetett akár. Azt is tudjuk, h a Bux 1-2 nappal előbb tudja a trendet.

Egy-két érv és ellenérv.
Az Aud/Jpy nagyon jó segítség a jövőre nézvést, a mozgásából egyenesen lehet következtetni az indexre is. Nekem a chartja most elképesztően biztatóan néz ki!
Annyit mindenki tud, h egy impulzus után korrekciónak kell jönnie, utána pedig újabb impulzusnak. A chartján pénteken akár tickre végigérhetett egy korrektív háromszög, innen elvileg szakadásnak kellene jönni! Ennyire volt elég az alacsony forgalmú nyár, h emésszük, oldalra korrigáljuk a sokkoló májust.
link

A magyar piacon a Richter néz ki a legjobban ilyen szempontból, szeretettel várom 37000-re.
A Molról abszolút semmi fogalmam sincs, volt ugye benne az a nagy emelkedő 3szög, elvileg az utolsó mozgás előtti alakzat, amiből egy impulzusnak kellene jönni, de ez akár sokkal nagyobb is lehetne, mint ahogy odarajzoltam, bár itt van az előző teteje is.
Otp elvileg eleget korrigált már, és az a nagy kérdés benne, és a Buxban is, h 5 hullámból állt az esése, vagy csak 3-ból (Ugyanez a dilemma minden indexnél!)? Ha az előbbi, akkor a mostani emelkedés csak korrekció, és esésnek kell jönnie belőle. Otpben az 1.,3.,5. hullám szép csatornában ment, illetve az egyes volt a kiterjesztett hulláma, abból pedig az 5. teteje 161%nál szokott lenni, ez is stimmel, de ettől függetlenül ugyanúgy lehet, h benne és a Buxban is csak egy sima abc korrekció volt.
link
Az áprilisi forduló első visszatesztjénél oti szinte 100%-ot korrigált, Bux sokkal kevesebbet, ez úgy néz ki, most fordítva van.

Még két kép.
Az olaj is nagyon fontos előrejelző, a mostani mozgását nézve (3-3-5 hullám) viszont legvalószínűbbnek azt látnám, h még 1-2 hét alatt visszakorrigál 78,5-ig. Emelkedő időszaka alatt az index sem eshet be nagyon. link

Végül az EWI mostani okosságai Európáról. Szinte minden indexben azt várják, h szépen kimennek az eddigi maxok fölé, kivéve a Daxot! A EuroStoxxtól sem várják az eddigi max átlépését, az nagyon hasonlóan ment a Daxhoz, viszont éppen ezért érdekes, h a közelin másképpen számozták. A Daxra is lehetne az Eurostoxx számozását rakni, és akkor abban is mostanság véget érhetne az utolsó c felfelé. A kép első részében a magyar CDSről is volt egy kép, mivel kilépett a 3szögből, azt hitték, h keményen meg is fog ugrani, de ez azóta már 290 alatt van, így ez az elképzelés bukott.
link
Nagyjából ennyit látok most. Tömény ellentmondások hada, zavaros a kép, de legalább a nagyobb timeframen ki van jelölve az út. Gondolom csak azért, h szívjunk, az a verzió lesz, h Snp kimegy 1150-ig, de akkor abból olyan összeomlás lesz, amilyet még nem láttunk :).
Törölt felhasználó 2010. 09. 04. 14:54
Előzmény: #33117  Törölt felhasználó
köszi belinkelnéd mert lehet már nem találom meg.Köszi

Most nézegetem a dolgokat jövőhét unalmas utána nagy elmozdulás
Törölt felhasználó 2010. 09. 04. 14:14
Előzmény: #33114  fokukac
Valószínűleg a magyar állami vezetők találtak az Országház padlásán az 1946-ban nyomtatott egymilliárd billpengőből egy koffernyit, és abból megmentik az összes devizahitelest, megveszik a MOL-t, és az E.ON összes üzletágát. Sőt megveszik a Shellt, meg a Nabucco is magyar lesz:)

Szóval röhej, hogy kilóg a rongyos gatyából a feneke a magyar államnak, és közben ekkora hülyeségeket beszélnek a vezetői.

kapusizsombor: pl. snp futiból pár nap múlva lejár a 09. havi. Bemásolta NBM korábban, hogy pontosan mikor. 3 hónapja volt róla szó, hogyan lehet frissíteni 06.-ról 09.-re. És gondolom most majd 12. havira hasonlóan...
Törölt felhasználó 2010. 09. 04. 14:08
Előzmény: #33115  Törölt felhasználó
Ez sima demo, kb egy hete tettem fel, egy reinstall talán segít.
Törölt felhasználó 2010. 09. 04. 13:58
Előzmény: #33114  fokukac
MAjd féláron:)
Törölt felhasználó 2010. 09. 04. 13:57
Előzmény: #33112  Törölt felhasználó
Hello!

Nekem az fxpro betojt már kb. 5 hónapja és csak a devizákat mutatja.Te fizetsz érte vagy feltört van?.

Köszi
fokukac 2010. 09. 04. 13:51
Előzmény: #33113  Törölt felhasználó
"Lecsaphat a Mol ötödére az Orbán-kormány

A nemzeti fejlesztési miniszter a Szurgut 21 százalékos Mol-pakettje kapcsán kijelentette: a kabinet a kiemelt magyar nagyvállalatokban nem látja szívesen a hazai identitását megkérdőjelező külföldi tulajdon megjelenését. "

link

csak azt nem tudom, honnan venne a kedves okos kormányunk ehhez az akcióhoz 489 milliárd Ft-ot... :)
Törölt felhasználó 2010. 09. 04. 12:03
Előzmény: #33111  charlie1
Egyébként megfigyelhető, hogy az amerikai elemzők annyira lúzerek, hogy soha sem sikerül megbecsülniük a makro adatokat. A tény és az előrejelzés mindig ég és föld különbség. Soha sem az elvárt. Mindig vagy kiábrándító, vagy pozitív meglepetés. Ellenben Euróbában az esetek 90%-ban eltalálják. Véletlen lenne?

A szolgáltató szektorból jövő jelentés pont szar lett, pont akkor amikor az SP elérte az 1100-as ellenállást, amiról mintaszerűen le fog fordulni.

Ezek véletlenek lennének? Szerintem az egész egy nagy mutyi és néhány szőröskezű irányít mindent.
Törölt felhasználó 2010. 09. 04. 11:01
Tegnap este készítettem pár kezdetleges grafikon elemzést:

DAX futi órás: link
6170 környékén több minden összejött: több hónapos emelkedő trendvonal visszatesztje (alulról), az augusztusi esés 61,8 százalékos fibója, emellett RSI extrém túlvettségről árulkodik, és valami bearish slingshot szerű dologról árulkodik az MACD is.

S&P futi 4 órás: link
Az áprilisi lokális csúcstól csökkenő trendcsatorna tetejét elértük + RSI jóformán rekord túlvettségben + potenciális bearish slingshot

AUD/JPY 4 órás:
link
A fontos carry devizapár is erős ellenálláshoz érkezett.

A fentiek alapján minimum egy kisebb esést valószínűsítek a következő héten, DAX-nál 6040-6060 környékére, S&P-nél pedig 1075 környékére.
charlie1 2010. 09. 04. 08:24
Előzmény: #33109  Törölt felhasználó
""Csütörtök reggel néztem meg jobban a buxot, és akkor arra jutottam, hogy:
- otp nem fog 5000 felett lenni tartósan (50 napos mozgóról leverik)
- molt le fogják törni
- ricsi sávtetőn van. Most jön neki a 10% esés pár nap, vagy 2 héten belül (ez tuti!)
- telko lényegtelen ""

...nem tetted a vegere hogy punktum vagy irgumburgum ezek nelkul pedig nem fog mukodni a raolvasas...komolyan apa egy kicsit tobb alazattal a piac fele tudom hogy Te ugrabugralsz de hidd el hosszutavon azokat ledaralja a piac es NINCS KIVETEL...
Törölt felhasználó 2010. 09. 04. 05:17
Előzmény: #33109  Törölt felhasználó
Tehát 1 hete eső usa esetén a bux oldalazott, sőt emelkedett. Most jön az majd, hogy emelkedő usa esetén a bux oldalaz, és oldalazó usa estén esni fog.
Van egy kid deltaT fáziseltolódás. Kell a sok birka kitöméséhez:)
Törölt felhasználó 2010. 09. 04. 05:13
Előzmény: #33101  Törölt felhasználó
Hello!
Péntek egész nap melom volt vidéken szép környezetben, ahol még térerő sem volt:)

Csütörtök reggel néztem meg jobban a buxot, és akkor arra jutottam, hogy:
- otp nem fog 5000 felett lenni tartósan (50 napos mozgóról leverik)
- molt le fogják törni
- ricsi sávtetőn van. Most jön neki a 10% esés pár nap, vagy 2 héten belül (ez tuti!)
- telko lényegtelen
Tehát a bux és bux1012 is csak oldalazhat pár napot erősödő usa ellenére is, és zutty. Írtam korábban, hogy nincs időm DT-zni, és hosszabb távban gondolkodtam. 23200 feletti hati zárásoknál gondolkoznék el, hogy gond lehet. Míg 22800 alatti hati zárásoknál megnyugodnék.
Törölt felhasználó 2010. 09. 03. 23:18
he Summer of Recovery Did the Trick
Summer of Recovery Update: Day 79

The Summer of Recovery concludes with sales of existing homes plunging by a record -27 percent in July, housing starts were down - 31 % in July, while 283, 000 more jobs were lost during the summer. Real personal spending is only up 1.3% at an annual rate, dropping during the summer months, far lower than the 2.0% in Q2. GDP for Q2 was revised downward from 2.4 % to an anemic 1.6 %. The unemployment rate is now in its 16th consecutive month above 9 %. Intial claims remain elevated, contining to hover around 500,000.

Auto Sales hit a 28-year low in August, Building Permits fell - 3.1% to 565K Rate in July hitting a 14-month low. The Federal Reserve Bank of Philadelphia reported a contraction in manufacturing in the region, with the bank’s general economic index falling to - 7.7 in August, the lowest level since August 2009. And just this morning, Institute for Supply Management reported its non-manufacturing index, which measures growth in services industries. The index came in lower than expected, at 51.5 versus economists’ expectations of a 53 reading. I could go on and on. The 'Summer of Recovery' did the trick and we owe it all to the passage of the stimulus. I hope you know that I'm being facetious. Sorry, but I have a sense of humor.

It is plain as noise on your face, that the stimulus didn't work, it has lost more jobs than it created. It is a jobs killer not a jobs creator. Economist Paul Krugman and many others continue to call for more stimulus. They told us that if we past this monstrosity, that the unemployment rate would not exceed 8 %. After all that spending we have a net loss for jobs, not a gain, and the unployment rate is still at 9.6 %. The stimulus didn't work! Since the stimulus was past 2 1/2 millliion jobs have been lost. A perfect example of government inefficiency.

There are 14.9 million unemployed Americans. And its not looking any better once 'Recovery Summer' concludes, months of weak growth and high unemployment lie ahead.
Törölt felhasználó 2010. 09. 03. 21:58
Akkor úgy néz ki, h ma megfordultunk?
Ha ez tényleg c, és végetér(t), akkor bő két hét múlva a 20k-t nyaldossuk.
link
De jó lesz már, utána lehet menni szabadságra :D.
Törölt felhasználó 2010. 09. 03. 21:34
Előzmény: #33102  Törölt felhasználó
Koszi Kwi

Azt meg azthiszem olvastam, ezert sajnalom... mondjuk ez egy ilyen jatek..
Törölt felhasználó 2010. 09. 03. 19:20
Előzmény: #33104  Törölt felhasználó
Halak??? A fenye a gusztusod:-DDD

Én azzal még nem próbáltam...sikamlósnak sikamlós, de hideg....

Meglesz, sőt a jövő héten elutazom, rá sem nézek a tőzsdére...

Néked is jó hétvégét.
Törölt felhasználó 2010. 09. 03. 18:58
Előzmény: #33103  Törölt felhasználó
Tény,csúnyán átment!
Már 1 órája csak a halakra gondolok.
Kellemes hétvégét!
Törölt felhasználó 2010. 09. 03. 18:42
Előzmény: #33100  Törölt felhasználó
felesleges:

link

ez ma má nehezen megy pirosba
Törölt felhasználó 2010. 09. 03. 18:37
Előzmény: #33101  Törölt felhasználó
Még tegnap valami bővítésről beszélt, ma meg én nem voltam.
Törölt felhasználó 2010. 09. 03. 18:34
Előzmény: #33099  Törölt felhasználó
Sziasztok

Milegyen-rol milyen infotok van? Mondta penteken bejon, volt mar?
Dobta a shortot?
csorikam :(

Topik gazda

R2D3
3 3 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek